Pako
shtesë

Internet

Kur ju duhet edhe më shumë internet

Më shumë

Ndaj internetin

Interneti i përfshirë në tarifat Mobile dhe Magenta 1 i disponueshëm edhe në aparatin e dytë

Më shumë

SMS

SMS pako drejt të gjitha rrjeteve vendore dhe rrjeteve ndërkombëtare

Më shumë

Speak Out

Internet i pakufizuar për rrjetet sociale, pa pagesë shtesë.

Më shumë

Stream On

Seritë, filmat dhe muzika e preferuar e pakufizuar, kudo që të jeni.

Më shumë
Verzioni desktop