Internet пакети

Најстабилниот интернет за дома

ГОЛЕМИ БРЗИНИ ЗА ГОЛЕМИ ПОБЕДИ

Активирајте оптичка брзина од повисокиот интернет пакет преку Telekom MK апликацијата без дополнителен надомест и почувствувајте ги брзините на најдобрата мрежа, потврдено од корисниците и од Ookla!

Понудата за активирање на брзина од следниот интернет пакет е достапна за сите корисници на оптички интернет од Internet портфолиото. Повисоките брзини на оптички интернет можат да се активираат без дополнителен надомест преку Telekom MK апликацијата во периодот од 12.09 – 12.10.2023 и ќе бидат достапни за користење до 31.01.2024 година. Повеќе информации на telekom.mk. *Потврдено со анализата на Ookla® на податоците од Speedtest Intelligence® за Q1-Q2 2023. Трговските марки на Ookla® се користат според лиценца и се репродуцираат со дозвола.

S

booster
 • 300 GB најстабилен интернет за дома

  По надминување на сообраќајот од 300 GB за корисици со активна е-сметка или 250 GB за корисници без активна е-сметка, услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199ден. со важење до крајот на месецот, или да мигрирате во Internet М опција.

 • Неограничени разговори во мрежата на Телеком

  Неограничените разговори во мрежата на Телеком се однесуваат на повици од фиксната кон мобилната и фиксната мрежа на Телеком. Повиците од фиксните лини кон други дестинации се наплаќаат согласно постојниот ценовник.

 • Е-сметка
899 ден.

M

 • Неограничен, најстабилен интернет

  Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 3 TB за корисниците со активна е-сметка, или 2 ТВ без активна е-сметка. По надминување, услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • Е-сметка
999 ден.

L

booster
 • Неограничен, најстабилен, супер брз интернет

  Ако нема техничка можност за поголема брзина, Tелеком ќе обезбеди до 60 Mbps / 10 Mbps. Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 6 TB за корисници со активна е-сметка или 5 ТВ без активна е-сметка. По надминување, услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • 500 минути кон меѓународни мрежи

  500 минути кон меѓународни мрежи се однесуваат на сообраќај од фиксната мрежа кон меѓународни фиксни броеви кон сите Европски земји, САД, Канада и Австралија. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени.

 • Е-сметка
1.199 ден.

XL

booster
 • Неограничен, најстабилен, супер брз интернет со брзина до 300 Mbps

  Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 10 TB за корисници со активна е-сметка или 8 ТВ без активна е-сметка. По надминување, услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • 500 минути кон меѓународни мрежи

  500 минути кон меѓународни мрежи се однесуваат на сообраќај од фиксната мрежа кон меѓународни фиксни броеви кон сите Европски земји, САД, Канада и Австралија. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени. 

 • Е-сметка
1.499 ден.

XXL

 • Неограничен, најстабилен, супер брз интернет со брзина до 1 Gbps

  Пакетите со неограничен интернет подлежат на Политика на фер користење од 12 TB за корисници со активна е-сметка или 10 ТВ без активна е-сметка. По надминување услугата се прекинува и во интернет прелистувачот се појавува страница преку која можете да докупите интернет сообракјај од 100 GB за 199 ден. со важење до крајот на месецот.

 • Неограничени разговори кон сите мрежи

  Неограничените разговори кон сите мрежи се однесуваат на повици од фиксната кон сите фиксни и мобилни мрежи во Македонија.

 • 500 минути кон меѓународни мрежи

  500 минути кон меѓународни мрежи се однесуваат на сообраќај од фиксната мрежа кон меѓународни фиксни броеви кон сите Европски земји, САД, Канада и Австралија. По надминување на вклучените минути месечно, важат редовните цени. 

 • Е-сметка
3.999 ден.

ИНТЕРНЕТ ЗА ВИКЕНДИЦА

Ви треба интернет во викендицата само повремено?
Сега можете да се поврзете на интернет веднаш и да плаќате само онолку колку што ќе искористите. Дознај повеќе

ИНТЕРНЕТ ЗА ВРЕМЕНО КОРИСТЕЊЕ

Ви треба интернет само во одредени месеци во годината?
Плаќајте само тогаш кога користите, а во остатокот од годината имајте активна конекција на располагање. Дознај повеќе

КАКО ДО ПОДОБРА WI-FI ПОКРИЕНОСТ ВО ВАШИОТ ДОМ

Дознај повеќе
Десктоп верзија