Vizioni ynë ka qenë gjithmonë të krijojmë iPhone, i cili tërësisht do të jetë vetëm ekran. Diçka në të cilën aq shumë do të thelloheni saqë thjesht do të harroni se mbani telefon. Dhe aq inteligjent i cili i përgjigjet prekjes tuaj, zërit tuaj, madje edhe vetëm shikimit tuaj. Me iPhone X, ai vizion tani është realitet. Uroni mirseardhje ardhmërisë.

Bli tani

Dizajni dhe ekrani

I tëri është ekran!

Ekran
Super Retina

Me iPhone X, tërë pjisja është një ekran i madh. Ekrani i ri 5.8 inç Super Retina e përmbush pëllëmbën e dorës dhe i magjeps sytë.1

Teknologjia
inovative

Ekrani ka teknikë dhe teknologji të re, e cila në mënyrë precize i ndjek linjat e dizajnit deri te këndet e rrumbullakëta në mënyrë elegante.

OLED i dizejnuar për iPhone X

Ekrani i parë OLED i cili është në nivel të standardeve të iPhone, me ngjyra fantastike precize, nuanca të vërteta të zeza, ndriçim të lartë dhe përpjestim të kontrastit prej 1.000.000 kundrejt 1.

Kamera
True Depth

Në hapësirë të vogël është vendosur teknologjia më e sofistikuar, të cilën e kemi zhvilluar ndonjëherë, duke përfshirë kamera dhe sensorë me të cilët mundësohet Face ID

Dizajn tërësisht i ri

Xhami më rezistent i krijuar ndonjëherë për smartfon, edhe nga para edhe nga pas. Çelik rezistent ndaj korozionit, me cilësi të instrumentit kirurgjik. Karikim pa tel. Rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit.2

Lëvizje intuitive

Lëvizjet të cilat tanimë i keni të njohura mundësojnë navigim natyral dhe intuitiv. Në vend që të shtypni butonin, me tërheqje të thjeshtë arrini në ekranin fillestar nga kudo.

Face ID

Revolucion në njohjen e fytyrave.

Autentikim i sigurtë

Fytyra juaj është fjalëkalimi juaj. Face ID është mënyrë e sigurt dhe e re e hapjes, autentikimit dhe pagesës.

Hartë fasciale

Face ID është e mundësuar me kamerën TrueDepth dhe vendoset thjesht. Projekton dhe analizon më shumë se 30.000 pika të padukshme që të krijojë hartë precize të thellë të fytyrës tuaj.

Kamera TrueDepth

Kamerë e përparme për mendim të avancuar

Selfi me regjim të portretit

Krijoni selfi të bukur me detaje të mprehta në plan të parë dhe prapavija të mjegulluara në mënyrë artistike.

Ndriçim për portret

Funksion i ri me regjim të portretit, me të cilin fitohen efekte impresive të ndriçimit me cilësi të studios profesioniste.

Animoji

Kamera TrueDepth analizon më shumë se 50 lëvizje të ndryshme të muskujve që të mund të reflektojë shprehjen e fytyrës tuaj me ndihmën e 12 animoji. Zbuloni pandën, derrin ose robotin në vetvete.

Kamerë dyshe, çdonjëra nga 12 MP

Arti i fotografimit E thjeshtësuar.

Kamera të përmirësuara

Sensor më i madh dhe më i shpejtë prej 12 MP. Filtër i ri për ngjyra. Pikselë më të thellë. Si dhe telefoto kamerë e re me OIS.

Ndriçim për portret

Kamerat për ndiesi të thellësisë dhe hartimit preciz të fytyrës krijojnë efekte të jashtëzakonshme të ndriçimit me cilësi studimore.

Dual OIS

Dy kamerat e pasme kanë stabilizim optik të fotografisë dhe thjerrëza të shpejta për fotografi të shkëlqyeshme dhe video madje edhe në ndriçim të dobët.

Zum optik

Këndi i gjerë dhe telefoto kamerat e iPhone X mundësojnë zum optik, si dhe zum digjital deri 10 herë për fotografi dhe deri 6 herë për video.

A11 Bionic

Inteligjenca
mbinjerëzore

Makinë
neuronike

Ju prezantojmë A11 Bionic. Çipin më të fuqishëm dhe më të mençur të krijuar ndonjëherë për telefon të mençur me makinë neuronike, e cila është e aftë për 600 miliardë operacione në sekondë.

CPU më të shpejtë

Katër bërthamat efikase në CPU tërësisht të re janë deri 70 për qind më të shpejta nga A10 Fusion. Ndërsa dy bërthamat e punës janë më të shpejta deri 24 për qind.

Njohje e përshtatur

Mësimi makinerik mundëson Face ID tu përshtatet ndryshimeve tuaja fizike të pamjes tuaj gjatë kohë

Karikim efikas

Kontrolluesi i performancave të gjeneratës së dytë dhe dizajni i përshtatur i baterisë, e cila zgjat deri dy orë më shumë ndërmjet karikimeve krahasuar me iPhone 7.5

GPU e dizajnuar nga Apple

GPU e re tribërthamore e dizajnuar nga Apple është deri 30 për qind më e shpejtë nga A10 Fusion.

Realitet i shtuar

A11 Bionic mundëson përvojë mahnitëse të realitetit të shtuar në loja dhe aplikacione.

Karikim pa tel

Karikim pa tel për botë pa tela.

Karikim pa tel

Duke pasur parasysh se nuk nevojitet kabllo për karikim, iPhone X është telefon i mirëfilltë celular për ardhmërinë e transmetimit pa tel.4

Botë pa tela

Karikoni me ndihmën e stacioneve për karikim pa tel dhe shtresave të cilat do ti gjeni në hotele, kafeteri dhe në aeroporte në botë.

iOS 11

IOS inovativ për iPhone inovativ.

I dizajnuar për iPhone X

Telefoni i cili është i tëri ekran kërkon sistem operativ tërësisht të risajuar me aftësi dhe lëvizje të reja.

Risi në
iOS 11

Paguani miqve nëpërmjet porosive.* Lejoni Siri të ju bëhet përkthyes. Dhe zbuloni muzikë të re me miqtë në Apple Music.7

Realitet i shtuar

Luani loja të pabesueshme me realitet të shtuar (AR) dhe shfrytëzoni aplikacione në platformën më të madhe në botë për realitet të shtuar.

* Arrinë në vjeshtë

1. Ekrani i iPhone X ka kënde të rrumbullakëta të cilat e ndjekin dizajnin e bukur harkor dhe nuk dalin nga kornizat e drejtkëndëshit. Kur matet si drejtkëndësh standard ekrani është 5.85 inç në diagonale (hapësira reale e shikimit të videove dhe fotografive është më e vogël).

2. iPhone X është rezistent ndaj spërkatjes, ujit dhe pluhurit dhe është i testuar në kushte të kontrolluara laboratorike me rangim nga IP67 sipas standardit IEC 60529. Rezistenca ndaj spërkatjes, ujit dhe pluhurit nuk paraqet kushte të përhershme, e kjo rezistencë mund të zvogëlohet si rezultat i vjetërimit normal. Mos u përpiqni të karikoni iPhone të lagur. Shikoni udhëzuesin për shfrytëzim që ti shihni instruksionet për pastrim dhe tharje. Dëmtimet nga gjërat e lëngshme nuk përfshihen në garanci.

3. Mund të nevojitet parapagim për qasje deri te përmbajtja e caktuar.

4. Shtresat kompatibile pa tel shiten ndaras

5. Kohëgjatësia e baterisë ndryshon sipas përdorimit dhe konfiguracionit. Për më shumë informacion vizitoni web faqen www.apple.com/batteries.

6. Shitet ndaras. Nevojiten iPhone, Apple Watch ose AirPods kompatibil. AirPods me mundësi për karikim pa tel do të dalin në treg në vitin 2018.

7. Për Apple Music nevojitet parapagim.

Apple Pay Cash është shërbim të cilin e siguron Green Dot Bank, anëtare e FDIC.

Funksionet e caktuara nuk janë në dispozicion në të gjitha vendet ose rajonet.

Wonder Woman është në dispozicion në iTunes. Wonder Woman © 2017 WBEI dhe TM dhe © DC Comics. Të gjitha të drejtat janë të përmbajtura.

Sky App do të jetë në dispozicion në dimër të vitit 2017. Mund të mos jetë në dispozicion në App Stores në të gjitha vendet dhe rajonet.

Verzioni desktop