64 GB, 256 GB, 512 GB

Mëso më shumë

64 GB, 256 GB, 512 GB

Mëso më shumë

64 GB, 128 GB, 256 GB

Mëso më shumë

64 GB, 256 GB

Mëso më shumë

64 GB, 256 GB

Mëso më shumë

64 GB, 256 GB

Mëso më shumë

5.8"

Ekran Super Retina HD*2Njohja e fytyrësÇip A12 Bionic me lëvizës neuronik të gjeneratës së ardhshmeRezistent ndaj ujit deri në thellësinë 2 metra në kohëzgjatje deri 30 minuta*4Karikim pa tel
((funksionon me Qi karikues*5)

6.5"

Ekran Super Retina HD*2Njohja e fytyrësÇip A12 Bionic me lëvizës neuronik të gjeneratës së ardhshmeRezistent ndaj ujit deri në thellësinë 2 metra në kohëzgjatje deri 30 minuta*4Karikim pa tel
((funksionon me Qi karikues*5)

6.1"

Ekran Liquid Retina*2Njohja e fytyrësÇip A12 Bionic me lëvizës neuronik të gjeneratës së ardhshmeRezistent ndaj ujit deri në thellësinë 1 metër në kohëzgjatje prej 30 minuta *4Karikim pa tel
((funksionon me Qi karikues*5)

5.8"

Ekran Super Retina HD*2Njohja e fytyrësÇip A12 Bionic me lëvizës neuronik të gjeneratës së ardhshmeRezistent ndaj ujit deri në thellësinë 1 metër në kohëzgjatje prej 30 minuta*4Karikim pa tel
((funksionon me Qi karikues*5)

5.5"

Ekran Retina HD2Touch IDÇip A12 Bionic me lëvizës neuronikRezistent ndaj ujit deri në thellësinë 1 metër në kohëzgjatje prej 30 minuta 4Karikim pa tel
(funksionon me Qi karikues5)

4.7"

Ekran Retina HD2Touch IDÇip A11 Bionic me lëvizës neuronikRezistent ndaj ujit deri në thellësinë 1 metër në kohëzgjatje prej 30 minuta*4Karikim pa tel
(funksionon me Qi karikues5)

Ekrani

Super Retina HD

5.8-inç (në diagonale) OLED ekran me Multi-Touch2

HDR ekran

Rezolucioni prej 2436 x 1125 pikselë gjatë 458 ppi

Përpjestimi i kontrastit prej 1.000.000:1 (tipik)

Ekran True Tone

Ekran me paletë të gjerë të ngjyrave (P3)

3D Touch

Ndriçim maksimal prej 625 cd/m2 (tipik)

Ekrani

Super Retina HD

5.8-inç (në diagonale) OLED ekran me Multi-Touch2

HDR ekran

Rezolucioni prej 2688 х 1242 pikselë gjatë 458 ppi

Përpjestimi i kontrastit prej 1.000.000:1 (tipik)

Ekran True Tone

Ekran me paletë të gjerë të ngjyrave (P3)

3D Touch

Ndriçim maksimal prej 625 cd/m2 (tipik)

Ekrani

Liquid Retina HD

6.1-inç (në diagonale) LCD ekran me Multi-Touch dhe IPS teknologji2

-

Rezolucioni prej 1792 х 828 pikselë gjatë 326 ppi

Përpjestimi i kontrastit prej 1.400:1 (tipik)


-

Ekran me paletë të gjerë të ngjyrave (P3)

-

Ndriçim maksimal prej 625 cd/m2 (tipik)

Ekrani

Super Retina HD

5.8-inç (në diagonale) OLED ekran me Multi-Touch2

HDR ekran

Rezolucioni prej 2436 х 1125 pikselë gjatë 458 ppi

Përpjestimi i kontrastit prej 1.000.000:1 (tipik)

Ekran True Tone

Ekran me paletë të gjerë të ngjyrave (P3)

3D Touch

Ndriçim maksimal prej 625 cd/m2 (tipik)

Ekrani

Super Retina HD

5.5-inç (në diagonale) LCD ekran me Multi-Touch dhe IPS teknologji2

-

Rezolucioni prej 1920 x 1080 pikselë gjatë 401 ppi

Përpjestimi i kontrastit prej 1.300:1 (tipik)

Ekran True Tone

Ekran me paletë të gjerë të ngjyrave (P3)

3D Touch

Ndriçim maksimal prej 625 cd/m2 (tipik)

Ekrani

Retina HD

4.7-inç (në diagonale) LCD ekran me Multi-Touch dhe IPS teknologji2

-

Rezolucioni prej 1334 x 750 pikselë gjatë 326 ppi

Përpjestimi i kontrastit prej 1.400:1 (tipik)

Ekran True Tone

Ekran me paletë të gjerë të ngjyrave (P3)

3D Touch

Ndriçim maksimal prej 625 cd/m2 (tipik)

Madhësia dhe pesha*6

Lartësia: 5,65 inç (143,6 mm)

Gjerësia: 2,79 inç (70,9 mm)

Thellësia: 0,30 inç (7,7 mm)

Pesha: 6,24 uncë (177 gramë)

Madhësia dhe pesha*6

Lartësia: 6,20 inç (157,5 mm)

Gjerësia: 3,05 inç (77,4 mm)

Длабочина: 0,30 inç (7,7 mm)

Pesha: 7,34 uncë (208 gramë)

Madhësia dhe pesha*6

Lartësia: 5,94 inç (150.9 mm)

Gjerësia: 2,98 inç (75,7 mm)

Thellësia: 0,33 inç (8,3 mm)

Pesha: 6,84 uncë (194 gramë)

Madhësia dhe pesha*6

Lartësia: 5,94 inç (150.9 mm)

Gjerësia: 2,79 inç (70,9 mm)

Thellësia: 0,33 inç (7,7 mm)

Pesha: 6,14 uncë (174 gramë)

Madhësia dhe pesha*6

Lartësia: 6,24 inç (158,4 mm)

Gjerësia: 3,07 inç (78,1 mm)

Thellësia: 0,30 inç (7,5 mm)

Pesha: 7,13 uncë (202 gramë)

Madhësia dhe pesha*6

Lartësia: 5,45 inç (138,4 mm)

Gjerësia: 2,65 inç (67,3 mm)

Thellësia: 0,29 inç (7,3 mm)

Pesha: 5,22 uncë (148 gramë)

Kamera

Kamerë e dyfishtë prej 12 MP me kënd të gjerë dhe telefoto

Kënd i gjerë: ƒ/1.8 hapje

Telefoto: ƒ/2.4 hapje

Stabilizim optik i dyfishtë i fotografisë

2x zum optik: zum digjital deri 10x


Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Blic Quad-LED True Tone me Slow Sync

Regjim të portretit me efekt të përmirësuar të prapavijës jashtë fokusit dhe kontrollim të thellësisë

Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

Smart HDR për fotografi

Kamera

Kamerë e dyfishtë prej 12 MP me kënd të gjerë dhe telefoto

Kënd i gjerë: ƒ/1.8 hapje

Telefoto: ƒ/2.4 hapje

Stabilizim optik i dyfishtë i fotografisë

2x zum optik: zum digjital deri 10x


Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Blic Quad-LED True Tone me Slow Sync

Regjim të portretit me efekt të përmirësuar të prapavijës jashtë fokusit dhe kontrollim të thellësisë

Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)


Smart HDR për fotografi

Kamera

Kamerë prej 12 MP

ƒ/1,8 hapje

-

Stabilizim optik i fotografisë

Zum digjital deri 5x


Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Blic Quad-LED True Tone me Slow Sync

Regjim të portretit me efekt të përmirësuar të prapavijës jashtë fokusit dhe kontrollim të thellësisë


Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

Smart HDR për fotografi

Kamera

Kamerë e dyfishtë prej 12 MP me kënd të gjerë dhe telefoto

Kënd i gjerë: ƒ/1.8 hapje

Telefoto: ƒ/2.4 hapje

Stabilizim optik i dyfishtë i fotografisë

2x zum optik: zum digjital deri 10x


Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Blic Quad-LED True Tone me Slow Sync

Regjim të portretit


Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

Auto HDR për fotografi

Kamera

Kamerë e dyfishtë prej 12 MP me kënd të gjerë dhe telefoto


Kënd i gjerë: ƒ/1.8 hapje

Telefoto: ƒ/2.8 hapje

Stabilizim optik i fotografisë

2x zum optik: zum digjital deri 10x

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Blic Quad-LED True Tone me Slow Sync

Regjim të portretit

Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)


Auto HDR për fotografi

Kamera

Kamerë prej 12 MPƒ/1.8 hapje

-

Stabilizim optik i fotografisë

Zum digjital deri 5x

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Blic Quad-LED True Tone me Slow Sync

-


-


Auto HDR për fotografi

Inçizim i videove

Inçizim i 4K video me 24 fps, 30 fps ose 60 fps

Inçizim i 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Proporcion i zgjeruar dinamik për video deri 30 fps


Stabilizim optik i fotografisë për video

2x zum optik: zum digjital deri 6x

Video përmbajtje për videot e ngadalësuara për 1080p me 120 fps ose 240 fps

Tajms-laps video me stabilizim

Stereo inçizim

Inçizim i videove

Inçizim i 4K video me 24 fps, 30 fps ose 60 fps

Inçizim i 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Proporcion i zgjeruar dinamik për video deri 30 fps


Stabilizim optik i fotografisë për video

zum digjital deri 6x

Video përmbajtje për videot e ngadalësuara për 1080p me 120 fps ose 240 fps

Tajms-laps video me stabilizim

Stereo inçizim

Inçizim i videove

Inçizim i 4K video me 24 fps, 30 fps ose 60 fps

Inçizim i 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Proporcion i zgjeruar dinamik për video deri 30 fps


Stabilizim optik i fotografisë për video

zum digjital deri 3x

Video përmbajtje për videot e ngadalësuara për 1080p me 120 fps ose 240 fps

Tajms-laps video me stabilizim

Stereo inçizim

Inçizim i videove

Inçizim i 4K video me 24 fps, 30 fps ose 60 fps

Inçizim i 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

-Stabilizim optik i fotografisë për video

2x zum optik: zum digjital deri 6x

Video përmbajtje për videot e ngadalësuara për 1080p me 120 fps ose 240 fps

Tajms-laps video me stabilizim

-

Inçizim i videove

Inçizim i 4K video me 24 fps, 30 fps ose 60 fps

Inçizim i 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Stabilizim optik i fotografisë për video

2x zum optik: zum digjital deri 6x

Video përmbajtje për videot e ngadalësuara për 1080p me 120 fps ose 240 fps

Tajms-laps video me stabilizim

Inçizim i videove

Inçizim i 4K video me 24 fps, 30 fps ose 60 fps

Inçizim i 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Stabilizim optik i fotografisë për video

Zum digjital deri 3x

Video përmbajtje për videot e ngadalësuara për 1080p me 120 fps ose 240 fps

Tajms-laps video me stabilizim

Kamera e përparme

TrueDepth kamerë

Fotografi prej 7 MP

ƒ/2,2 hapje

Retina блиц

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Smart HDR për fotografi

Regjim të portretit me efekt të përmirësuar të prapavijës jashtë fokusit dhe kontrollim të thellësisë

Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

Proporcion i zgjeruar dinamik për video deri 30 fps

Stabilizim kinematografik të videos (1080р dhe 720р)


Inçizim të 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Animoji dhe Memoji

Kamera e përparme

TrueDepth kamerë

Fotografi prej 7 MP

ƒ/2,2 hapje

Retina blic

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Smart HDR për fotografi

Regjim të portretit me efekt të përmirësuar të prapavijës jashtë fokusit dhe kontrollim të thellësisë

Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

Proporcion i zgjeruar dinamik për video deri 30 fps

Stabilizim kinematografik të videos (1080р dhe 720р)


Inçizim të 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Animoji dhe Memoji

Kamera e përparme

TrueDepth kamerë

Fotografi prej 7 MP

ƒ/2,2 hapje

Retina blic

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Smart HDR për fotografi

Regjim të portretit me efekt të përmirësuar të prapavijës jashtë fokusit dhe kontrollim të thellësisë

Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

Proporcion i zgjeruar dinamik për video deri 30 fps

Stabilizim kinematografik të videos (1080р dhe 720р)


Inçizim të 1080pHD video me 30 fps ose 60 fps

Animoji dhe Memoji

Kamera e përparme

TrueDepth kamerë

Fotografi prej 7 MP

ƒ/2,2 hapje

Retina blic

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Auto HDR për fotografi

Regjim të portretit


Ndriçim për portret me pesë efekte (Natural, Studio, Contour, Stage, Stage Mono)

-


-


Inçizim të 1080pHD video


Animoji dhe Memoji

Kamera e përparme

FaceTime HD kamerë

Fotografi prej 7 MP

ƒ/2,2 hapje

Retina blic

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Auto HDR për fotografi

Inçizim të 1080pHD video

Kamera e përparme

FaceTime HD kamerë

Fotografi prej 7 MP

ƒ/2,2 hapje

Retina blic

Fotografim i fotografive dhe fotografive të gjalla me paletë të gjerë të ngjyrave

Auto HDR për fotografi

Inçizim të 1080pHD video

Rrjeti celular dhe pa tel

GSM/EDGE

UMTS/HSPA+

DC-HSDPA

CDMA EV-DO Rev.A (disa modele)

Gigabit-class LTE*7

Rrjeti celular dhe pa tel

GSM/EDGE

UMTS/HSPA+

DC-HSDPA

CDMA EV-DO Rev.A (disa modele)

Gigabit-class LTE*7

Rrjeti celular dhe pa tel

GSM/EDGE

UMTS/HSPA+

DC-HSDPA

CDMA EV-DO Rev.A (disa modele)

LTE Advanced7

Rrjeti celular dhe pa tel

GSM/EDGE

UMTS/HSPA+

DC-HSDPA

CDMA EV-DO Rev.A (disa modele)

LTE Advanced7

Rrjeti celular dhe pa tel

GSM/EDGE

UMTS/HSPA+

DC-HSDPA

CDMA EV-DO Rev.A (disa modele)

LTE Advanced7

Rrjeti celular dhe pa tel

GSM/EDGE

UMTS/HSPA+

DC-HSDPA

CDMA EV-DO Rev.A (disa modele)

LTE Advanced7

Karikimi dhe bateria8 8

Zgjat deri 30 minuta më shumë se iPhone X


Bateri litium-jon e instaluar me mbushje

Karikimi pa tel (funksionon me Qi karikues*)


Karikim nëpërmjet USB kabllos me kompjuter ose me karikues

Bisedë (pa tel):

Deri 20 orë

Internet:

Deri 12 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 14 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 60 orë

Mundësi për karikim të shpejtë:

Deri 50% karikim për 30 minuta9

Karikimi dhe bateria8 8

Zgjat deri 1.5 orë më shumë se iPhone X


Bateri litium-jon e instaluar me mbushje

Karikimi pa tel (funksionon me Qi karikues*)


Karikim nëpërmjet USB kabllos me kompjuter ose me karikues

Bisedë (pa tel):

Deri 25 orë

Internet:

Deri 13 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 15 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 65 orë

Mundësi për karikim të shpejtë:

Deri 50% karikim për 30 minuta9

Karikimi dhe bateria8 8

Трае до 1,5 час подолго од iPhone 8 Plus

Bateri litium-jon e instaluar me mbushje

Karikimi pa tel (funksionon me Qi karikues*)


Karikim nëpërmjet USB kabllos me kompjuter ose me karikues

Bisedë (pa tel):

Deri 25 orë

Internet:

Deri 15 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 16 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 65 orë

Mundësi për karikim të shpejtë:

Deri 50% karikim për 30 minuta9

Karikimi dhe bateria8 8

Трае до 2 часa подолго од iPhone 7


Bateri litium-jon e instaluar me mbushje

Karikimi pa tel (funksionon me Qi karikues*)


Karikim nëpërmjet USB kabllos me kompjuter ose me karikues

Bisedë (pa tel):

Deri 25 orë

Internet:

Deri 15 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 16 orë

Dëgjim audio (pa tel):

Deri 65 orë

Mundësi për karikim të shpejtë:

Deri 50% karikim për 30 minuta9

Karikimi dhe bateria8

Zgjat thuajse njëlloj si iPhone 7 Plus

Bateri litium-jon e instaluar me mbushje

Karikimi pa tel (funksionon me Qi karikues*)

Karikim nëpërmjet USB kabllos me kompjuter ose me karikues

Bisedë (pa tel):

deri 21 orë

Internet:

deri о 13 orë

Shikim të videove (pa tel):

deri 14 orë

Dëgjim audio (pa tel):

deri 60 orë

Mundësi për karikim të shpejtë:

Deri 50% karikim për 30 minuta9

Karikimi dhe bateria8

Zgjat thuajse njëlloj si iPhone 7 Plus

Bateri litium-jon e instaluar me mbushje

Karikimi pa tel (funksionon me Qi karikues*)

Karikim nëpërmjet USB kabllos me kompjuter ose me karikues

Bisedë (pa tel):

deri 14 orë

Internet:

deri 12 orë

Shikim të videove (pa tel):

deri 13 orë

Dëgjim audio (pa tel):

deri 40 orë

Можност за брзо полнење

Deri 50% karikim për 30 minuta9

SIM-kartela

SIM kartelë e dyfishtë (nano – SIM dhe eSIM 11)

Nuk është kompatibil me mikro SIM kartelat ekzistuese

SIM-kartela

SIM kartelë e dyfishtë (nano – SIM dhe eSIM 11)

Nuk është kompatibil me mikro SIM kartelat ekzistuese

SIM-kartela

SIM kartelë e dyfishtë (nano – SIM dhe eSIM 11)

Nuk është kompatibil me mikro SIM kartelat ekzistuese

SIM-kartela

SIM kartelë e dyfishtë (nano – SIM dhe eSIM 11)

Nuk është kompatibil me mikro SIM kartelat ekzistuese

SIM-kartela

Nano - SIM

Nuk është kompatibil me mikro SIM kartelat ekzistuese

SIM-kartela

Nano - SIM/p>

Nuk është kompatibil me mikro SIM kartelat ekzistuese

 1. Hapësira në dispozicion është më e vogël dhe ndryshon për shkak të shumë faktorëve. Konfiguracioni standard shfrytëzon përafërsisht 10 GB deri 12GB hapësirë (duke përfshirë sistemin operativ iOS dhe aplikacionet e instaluara paraprakisht), varësisht nga modeli dhe konfiguracionet. Aplikacionet e instaluara paraprakisht zënë 4GB, por mund ti fshini dhe ti ktheni sërish.
 2. Ekrani është në formë të drejtkëndëshit me kënde të rrumbullakëta, të cilat ndjekin dizajnin e rrumbullaksuar bukur. Kur matet si drejtkëndësh standard ekrani ka diagonale prej 5.85 inç (iPhone Xs) dhe 6.46 inç (iPhone Xs Max), 6.06 inç (iPhone XR) ose 5.85 inç (iPhone X). Hapësira reale e cila shfrytëzohet për të parë është më e vogël.
 3. Madhësia e ekranit matet në mënyrë diagonale.
 4. iPhone 8, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max dhe iPhone XR janë rezistent ndaj spërkatjes, ujit dhe pluhurit dhe janë të testuar në kushte të kontrolluara laboratorike: iPhone XS dhe iPhone XS Max kanë rangim prej IP68 sipas standardit IEC 60529 (thellësia maksimale prej 2 metra deri 30 minuta); iPhone 8 dhe iPhone X kanë rangim prej IP67 sipas standardit 60529 (thellësia maksimale prej 2 metra deri 30 minuta) . Rezistencat ndaj spërkatjes, ujit dhe pluhurit nuk paraqesin kushte të përhershme dhe mund të zvogëlohen si rezultat i vjetërimit normal. Mos u përpiqni të karikoni iPhone të lagur. Tek udhëzuesi për shfrytëzim gjeni instruksionet për pastrim dhe tharje. Dëmtimet nga gjërat e lëngshme nuk përfshihen në garanci.
 5. Karikuesit pa tel Qi shiten ndaras.
 6. Madhësia dhe pesha ndryshojnë sipas konfiguracionit dhe procesit të prodhimit.
 7. Nevojitet Internet celular. Gigabit-class LTE, LTE Advanced dhe LTE janë në dispozicion në tregje të caktuara dhe tek operatorë të caktuar. Shpejtësia bazohet në rrjedhjen teorike të të dhënave dhe ndryshon sipas kushteve të lokaliteteve dhe operatorit. Për detaje rreth LTE përkrahjes kontaktoni me operatorin tuaj dhe vizitoni www.apple.com/iphone/LTE.
 8. Të gjitha të dhënat për baterinë ndryshojnë varësisht nga konfiguracioni i rrjetit dhe shumë faktorëve tjerë. Rezultatet reale mund të ndryshojnë. Bateria ka cikël të kufizuar të mbushjes së sërishme dhe në fund fare mund të ketë nevojë për ndërrim nga ana e provajderit të shërbimeve të Apple. Kohëgjatësia e baterisë dhe cikli i mbushjes ndryshojnë sipas përdorimit dhe konfiguracionit. Për më shumë informacion vizitoni www.apple.com/batteries dhe në www.apple.com/iphone/battery.html.
 9. Testimi është realizuar nga Apple në gusht të vitit 2018 me ndihmën e paraprodhimeve të pajisjeve iPhone XS, iPhone XS Max dhe iPhone XR, si dhe të softuerit dhe pajisjes shtesë si karikuesit Apple USB-C (30W Model A1882 dhe 87W Model A1719). Testimi i karikimit të shpejtë është realizuar me iPhone pajisjet me bateri paraprakisht të harxhuar. Koha e nevojshme për karikim ndryshon në pajtim me faktorët në mjedis. Rezultatet reale gjithashtu ndryshojnë.
 10. Testimi është realizuar nga Apple në gusht të vitit 2017 me ndihmën e paraprodhimeve të pajisjeve iPhone8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X, si dhe të softuerit dhe pajisjes shtesë si karikuesit Apple USB-C (29W Model A1540, 61W Model A1718, 87W Model A1719). Testimi i karikimit së shpejtë është realizuar me iPhone pajisjet me bateri paraprakisht të harxhuar. Koha e nevojshme për karikim ndryshon në pajtim me faktorët në mjedis. Rezultatet reale gjithashtu ndryshojnë.
 11. eSIM do të jetë në dispozicion më vonë gjatë vitit nëpërmjet mbindërtimeve softuerike. Që të shfrytëzohet eSIM nevojitet paketë e shërbimeve pa tel (e cila mund të përfshijë restrikcione për ndryshimin e ofruesve të shërbimeve edhe për roaming, madje edhe pasi të skadojë kontrata). Nuk përmbajnë të gjithë operatorët eSIM. Opcioni për shfrytëzimin e eSIM tek iPhone mund të jetë i fikur kur pajisja është blerë nga operatorë të caktuar. Për detaje drejtohuni tek operatori. Për të mësuar më shumë vizitoni support.apple.com/kb/HT209044.
 12. Një pjesë e mjeteve nga çdo blerje të (PRODUCT)REDTM shkojnë në fondin global për luftën kundër SIDA-s në Afrikë.

pageArea reserved, leave empty!!!