Мој Телеком

Сè за вас на едно место

Имајте детален увид во состојбата на вашата сметка и на услугите што ги користите со Мој Телеком

Активирајте E-сметка

Заменете ги вашите хартиени сметки со електронски

Повеќе

Виртуелен техничар

Самостојно решете ги вашите пречки поврзани со:

  • - Интернет
  • - Телевизија
  • - Телефон
  • - или едноставно пријавете пречка
Повеќе

Live chat

Разговарајте со нашиот Виртуелен Асистент кој ќе одговори на прашања поврзани со нашите услуги и продукти

Десктоп верзија