Lajmërime për mediumet

06.06.2024

Telekomiu bën thirrje të rinjve të jenë pjesë e “Verës për t’u mbajtur mend”

“Verë për t’u mbajtur mend” është një ngjarje e krijuar për të rinjtë nga vendet e Evropës ku Dojçe Telekom është prezent, për t'u ofruar qasje në një shumëllojshmëri eksperiencash muzikore gjatë verës. Qëllimi është që të rinjtë nga e gjithë Evropa të lidhen me njëri-tjetrin përmes 10.000

14.05.2024

5G telefon i zgjuar për çdo xhep dhe për çdo moment: Mbërrijnë T Phone 2 dhe T Phone 2 Pro

Kampioni për çmimin dhe performancën e tij hyn në gjeneratën e ardhshme: perdja ngrihet përpara T Phone 2 dhe T Phone 2 Pro.

30.04.2024

Makedonski Telekom vazhdon me rritje të fuqishme financiare edhe në tre muajt e parë të vitit 2024

Makedonski Telekom e filloi vitin 2024 me rritje të fortë financiare në fund të tremujorit të parë. Funksionimi i suksesshëm vijon si rezultat i fokusit në modernizimin dhe zgjerimin e rrjetit, duke qenë pionierë në lansimin e teknologjive të reja dhe përkushtimin ndaj përvojës më të mirë për abonuesit

25.03.2024

Brendet e mëdha kanë rol të madh në shoqëri – le t’i bëjmë vend mirëkuptimit, empatisë dhe optimizmit digjital

Ne jetojmë në një epokë digjitale, më të lidhur se kurrë më parë. Bizneset dhe shoqëritë janë të lidhura, ne jetojmë në shtëpi dhe qytete të zgjuara, komunikojmë, argëtohemi, ndajmë dhe punojmë në mënyrë digjitale. Kemi mjete teknologjike që na japin perspektiva dhe mundësi të reja. Por a jemi vërtet të lidhu

20.03.2024

Makedonski Telekom e prezenton gjeneratën e re të televizionit digjital: MagentaTV

Makedonski Telekom e prezanton gjeneratën e re të televizionit digjital - MagentaTV, një platformë inovative televizive që ofron një përvojë krejtësisht të re, moderne televizive në përputhje me shprehitë dhe interesat moderne të abonuesve. Televizioni i ri është i disponueshëm në çdo kohë, kudo dhe në të gjitha ekranet,

123 ... 89
Verzioni desktop