Lajmërime për mediumet

03.05.2022

Makedonski Telekom edhe në tremujorin e parë të vitit 2022 është lider në treg në më shumë segmente

Makedonski Telekom edhe më tej është lider në më shumë segmente në treg.

19.04.2022

Aksion ekologjik i vullnetarëve të Makedonski Telekomit për mjedise urbane më të gjelbra dhe më të pastra

Makedonski Telekom vazhdon me aksione ekologjike për mbrojtjen e mjedisit jetësor.

22.03.2022

Vasko Najkov, intervistë Inovativnost

Telekomi së fundi e lëshoi rrjetin e parë komercial 5G në Maqedoni dhe mundësoi përdorimin e shërbimeve 5G paralelisht dhe në kombinim me 4G

18.03.2022

Iniciativë ekologjike e Makedonski Telekomit – Bashkë për mbrojtjen e mjedisit jetësor

Makedonski Telekom fillon eko-iniciativë për mbrojtjen e mjedisit jetësor, më 18 mars, Ditën Botërore të Riciklimit.

09.03.2022

Rrjeti 5G i Telekomit në dispozicion edhe në Shkup

Makedonski Telekom vazhdoi ta zgjerojë rrjetin 5G në mbarë shtetin.

1234 ... 82
Verzioni desktop