Lajmërime për mediumet

27.06.2022

Telekomi e lanson platformën për striming GLEY në MaxTV

Në kuadër të MaxTV, me GLEY abonuesit do të mund t’i ndjekin filmat dhe serialet më të reja, vendore, rajonale dhe botërore, si dhe programin për fëmijë të sinkronizuar komplet në gjuhën shqipe dhe maqedonase.

21.06.2022

Rrjeti 5G i Makedonski Telekomit është në dispozicion thuajse në të gjitha vendbanimet më të mëdha të banuara

Me rrjetin e parë komercial 5G që është në funksion që nga shkurti i këtij viti, abonuesit e Makedonski Telekomit tashmë i përdorin shërbimet 5G paralelisht dhe në kombinim me 4G, me teknologji të avancuar për përdorim dinamik të radio frekuencave ekzistuese.

09.06.2022

Në nismën ekologjike të Telekomit dhe abonuesit janë mbledhur mbi 4000 pajisje të vjetra elektronike

Në eko-iniciativën e Makedonski Telekom - Së bashku për mbrojtjen e mjedisit jetësor, e cila filloi në mars të këtij viti, janë mbledhur mbi 4000 pajisje të vjetra elektronike që do të riciklohen në mënyrë përkatëse në partneritet me Zero Mbeturina.

19.05.2022

Butoni urgjent – teknologjia që shpëton jetë

Me rastin e 17 Majit, Ditës së telekomunikimeve, Fondacioni Telekom për Maqedoninë dhe Kryqi i Kuq i Republikës së Maqedonisë së Veriut kanë paralajmëruar partneritet për mbështetje të popullatës më të moshuar, me ndihmën e teknologjisë.

06.05.2022

Partneritet i ri i UNICEF-it dhe Fondacionit Telekomi për Maqedoninë

Partneriteti do të mbështesë nisma të reja për të rinjtë në përballjen me sfidat më të mëdha të gjeneratës së tyre.

123 ... 82
Verzioni desktop