MaxTV водич

Македонски Телеком АД СкопјеПреземи:

Мобилната апликација МаxTV MK е одлична алатка која ви нуди брзо и едноставно управување со MaxTV телевизијата во вашиот дом, директно од мобилниот телефон.

Преку оваа апликација имате:

  • Ексклузивна можност за следење на 4 Arena Sport TV канали во живо (Лига на Шампиони, Лига Европа, италијанска лига итн.)
  • Следење ТВ канали во живо
  • Детални информации за ТВ програмата
  • Можност за закажување на снимање на емисии
  • Информации за MaxTV видеотеката (категории, филмови, ТВ архива итн.)
  • Можност за нотификации

Закажувањето на снимање на емисии е можно за сите MaxTV корисници со претходна најава со корисничко име и лозинка.

Десктоп верзија