TELEKOMI
IM

Gjithçka për ju në një vend

Me Telekomi Im ju keni një pasqyrë të thjeshtë dhe aftësinë për të menaxhuar shërbimet tuaja private të Telekomit, nëpërmjet kompjuterit ose pajisjes celulare në çdo kohë nga kudo.

Moj Telekom banner

PËRFITIMET NGA
TELEKOMI IM

Thjesht shtoni shërbimet celulare dhe fikse dhe menaxhoni ato pa u shqetësuar përmes
Telekomi Im.

Pasi t'i keni shtuar shërbimet në Telekomi Im, mund t'i menaxhoni ato menjëherë nga aplikacioni
Telekom MK . Dhe anasjelltas – nëse i shtoni shërbimet në aplikacionin Telekom MK, ato janë gjithashtu të dukshme edhe në Telekomi Im.

moj-telekom-internet

Kontrolli i internetit
Aktivizimi i shërbimeve

moj-telekom-panel

Pasqyrë e shpenzimeve
Pasqyrë e detajuar e llogarisë

moj-telekom-card

Pagesa e faturës
Активирање е-сметка

moj-telekom-prepaid

Rimbush pripejd
Ndaj pripejd

moj-telekom-diagnostic

Diagnostikimi i linjës
Paraqitja e pengesave

moj-telekom-media

TEKNIKU
VIRTUAL

Me veglën e diagnostikimit online, zgjidhni problemet tuaja në lidhje me shërbimet fikse: internet, televizion, telefon ose raportoni një pengesë për shërbimin celular dhe/ose fiks.

Si të përdorni Teknikun virtual?

NDIHMË DHE
MBËSHTETJE

Nëse keni pyetje rreth përdorimit të Telekomi Im , pas që të hyni/identifikoheni, përgjigjet do t'i gjeni në faqen Ndihmë dhe Mbështetje.

Nëse keni nevojë për ndihmë shtesë, përmes veglës „Live chat“, na shkruani dhe asistenti ynë aktiv online do t'i përgjigjet çdo pyetjeje në lidhje me shërbimet dhe produktet.

moj-telekom-help

PYETJET MË SHPESH TË PARASHTRUARA

Për t'u identifikuar në Telekomi Imsi emër përdoruesi, përdorni adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin që keni krijuar kur keni regjistruar llogarinë tuaj në Telekom.
Nëse gjatë përdorimit të aplikacionit celular Telekom MK e keni plotësuar profilin tuaj me një adresë e-maili dhe fjalëkalim, atëherë për të hyrë në Telekomi Im mund të përdorni atë adresë e-maili dhe fjalëkalim, por mund të përdorni edhe numrin e celularit me të cilin keni hyrë në aplikacion, së bashku me fjalëkalimin që keni krijuar kur keni plotësuar llogarinë.
Nëse e përdorni si emër përdoruesi - numrin celular dhe fjalëkalim kur hyni në Telekomi Imnumri i celularit duhet të jetë në formatin 3897YXXXX.

Vizitoni faqen dhe hyni përmes https://mojtelekom.mk/, ose klikoni në lidhjen „Hyr“ nga menyja e www.telekom.mk

Në faqen e hyrjes, nëse nuk keni regjistruar një llogari të Telekomit, klikoni në lidhjen "Regjistrohu", poshtë butonit për hyrje.

Për të regjistruar një llogari Telekom, duhet të futni të dhënat e mëposhtme:

  • Emrin
  • Mbiemrin
  • E-mailin që do të përdorni si emër përdoruesi për të hyrë.
  • Fjalëkalimin, të cilin e përcaktoni ju.

Pas plotësimit të të dhënave, do të merrni një lidhje për konfirmimin dhe aktivizimin e profilit të Telekomit.

Lidhja për aktivizimin e llogarisë së Telekomit ka një përdorshmëri të vlefshme prej 24 orësh. Nëse nuk klikoni brenda asaj periudhe dhe nuk konfirmoni regjistrimin, profili i Telekomit nuk do të regjistrohet.

Në faqen e hyrjes klikoni në lidhjen "Keni harruar fjalëkalimin tuaj?"
Në faqen tjetër në fushë, shkruani adresën e e-mailit që përdorni si emër përdoruesi.
Pasi të keni futur adresën tuaj të e-mailit, do të merrni një lidhje që ju çon në faqen me një formular për ndryshimin e fjalëkalimit.
Lidhja në adresën e e-mailit të ndryshimit të fjalëkalimit ka një përdorshmëri të vlefshme prej 30 minutash. Nëse nuk klikoni mbi të brenda asaj periudhe dhe nuk konfirmoni ndryshimin e fjalëkalimit të ri, ju ende do ta keni në përdorim fjalëkalimin e vjetër, të fundit të përcaktuar.
Nëse gjatë ndryshimit fjalëkalimi juaj i përcaktuar nuk pranohet, për mbrojtjen tuaj, rregulli është që nuk mund të përdorni 5 fjalëkalimet e fundit që keni përdorur deri atëkohë.

Me një llogari të regjistruar në Telekom nga ju dhe të dhëna të krijuara enkas për të hyrë: emri i përdoruesit dhe fjalëkalimi, ju keni një mënyrë të sigurt për të hyrë në Telekomi Im, i dhe në aplikacionet dhe platformat e mëposhtme celulare dhe desktop: elekom MK - aplikacioni celular, versioni i Telekomi Im;dyqani online i Makedonski Telekom dhe portali www.telekom.mk; MaxTVGO - aplikacion në ueb dhe celular.

Një teknik virtual është një vegël me të cilin mund të zgjidhni pengesat e mundshme, shpejt, lehtë dhe në mënyrë të pavarur. Falë kësaj vegle, kur jeni të kyçur në platformën Telekomi Im ose në aplikacionin celular Telekom MK, me disa klikime do të mund të zbuloni, hiqni ose raportoni një pengesë që lidhet me shërbimet fikse në lidhje me Internetin, Televizionin dhe Telefoninë, si dhe të raportoni ndonjë problem me telefoninë celulare.
Në rast se keni një problem me një shërbim të linjës fikse, në vend që të prisni një agjent të lirë në Qendrën e Kontaktit, përpiquni ta rregulloni problemin përmes Teknikut Virtual.
Një teknik virtual do të rregullojë ndërprerjet e linjës tuaj nëse keni probleme që mund të hiqen nga distanca dhe që nuk lidhen me një ndërprerje të linjës ose një mosfunksionim të pajisjeve tuaja shtëpiake.

TAPLIKACIONI TELEKOM MK

Shkarkoni aplikacionin celular

moj-telekom-phone
Verzioni desktop