Blog 4 Business

За едуцирани бизнисмени, во тек со најсовремените дигитални решенија и иновации

Научете повеќе

22.05.2023

Младите заземаат став против говорот на омраза на интернет

УНИЦЕФ и Фондацијата Телеком за Македонија организираат серија работилници со деца и млади за заедничко креирање комуникациска кампања против врсничкото онлајн насилство и говорот на омраза на интернет.

Прес центар
Повеќе

25.11.2022

Телеком засади 25 000 нови дрвца и собра 12 000 стари мобилни уреди

Во март годинава, Македонски Телеком ја започна еко-иницијативата „Заедно за заштита на животната средина“ за намалување на електронскиот отпад и обнова на зелените површини.

Прес центар
Повеќе

20.04.2022

Telekom Electronic Beats го промовира својот виртуелен свет „Beatland“ на Roblox

Метаверзумот на Telekom Electronic Beats во кој се сместени клуб, кино и музичка продавница ќе биде промовиран денес на платформата Roblox

Прес центар
Повеќе

25.06.2021

Македонски Телеком со награда: Предводник на целите за одржлив развој

Наградата Предводник на целите за одржлив развој е доделена на компанијата за своите општествено одговорни практики

Прес центар
Повеќе

12.03.2021

Telekom Electronic Beats

Telekom Electronic Beats е наградувана меѓународна музичка и lifestyle програма на Дојче Телеком.

Статија
Повеќе
 
 
Десктоп верзија