Овие празници погрижете се сите да се добро

Искористете ја промотивната понуда и останете поврзани со сите што ви значат.

100 GB

Мобилен интернет

со Magenta 1 M & Mobile M

Промотивниот мобилен интернет е достапен за сите нови и за сите постојни приватни корисници коишто ќе склучат Договор за лојалност на тарифниот модел Magenta 1 мобилни услуги М или Mobile M во промотивниот период и важи 24 месеци со активна е-сметка. Промоцијата е со ограничено времетраење.

HBO

Гледајте HBO без дополнителен надомест

Активирајте промотивен HBO пакет преку Telekom МК App и уживајте во омилените ТВ содржини за празниците.

Промотивната понуда за HBO е достапна за сите приватни MaxTV корисници. Се активира преку апликацијата Telekom MK и може да се користи без дополнителен надомест до 23.01.2023.

Корисниците кои што имаат веќе активен НВО пакет пред почетокот на промоцијата ќе треба да направат активирање на промоцијата за да го добијат НВО пакетот без дополнитен надомест во промо период.

По истекот на овој период, доколку не се деактивира, пакетот ќе продолжи да се наплаќа по редовна цена од 354 денари месечно.
Промоцијата е со ограничено времетраење.

НАЈДОБРИТЕ СМАРТФОНИ И ТЕЛЕВИЗОРИ

по неверојатни цени

Десктоп верзија