{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Regjistrimi i gazetarëve

Më shumë
Ekipi i Telekomit dhe T – Mobile do të vrapojë në Maratonën e Shkupit për fëmijët me sindromin e Daunit