{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

Makedonski Telekom e rriti fitimin dhe shënon rritje në bazën e shfrytëzuesve në kuartalin e tretë të vitit 2019