{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

SHËRBIMI I SHFRYTËZUEYVE

122

kontakt@telekom.mk

QASJE E SHPEJTË DERI:

Operatorët vendas

Telekomi i Maqedonisë me rritje në internet dhe TV segmentin dhe trendin pozitiv të shërbimeve IKT