{{Title}}

{{Content}}

{{DatePublished}}

Контакт

Сектор за комуникации

E-адреса:press@telekom.mk

УНИЦЕФ и Фондацијата Т-Mobile ја промовираа кампањата „Првите 5 се најважни на свет“