SERI, FILMA DHE MUZIKA TË PREFERUARA
KUDO QË TË JENI!

Me opsionin VIDEO shikoni video përmbajtjet më tërheqëse nga YouTube, Netflix, HBO GO dhe MaxTV GO në pajisjen tuaj celulare, pa kufizime. Ndiqni filmat, seritë dhe muzikën më të preferuar, pa shpenzuar nga pakoja juaj e internetit, kudo që të jeni.

Pyetjet më shpesh të parashtruara

VIDEO është opsion me të cilin mund të shikoni video përmbajtje nga YouTube, Netflix, HBO GO dhe MaxTV GO në smartfonin tuaj, на вашиот смартфон, pa shpenzuar nga trafiku i internetit celular të përfshirë në parapagesë.
VIDEO është për të gjithë ju, të cilët nuk mund të ndaheni nga vlogerët tuaj të preferuar në Youtube, ti ndiqni hitet më të reja në Youtube nga kanalet e yjeve të njohur botërorë të muzikës, të futeni në dramën dhe aksionin e TV serialeve më të ndjekura në Netflix dhe HBO GO dhe të kënaqeni me përmbajtjet më interesante sportive në MaxTV GО.
Opsioni VIDEO është në dispozicion për përdorim vetëm në modelet tarifore Mobile dhe Magenta 1.
1. Në Mobile L dhe Magenta 1- shërbime celulare L shërbimi është i përfshirë në parapagesën mujore të tarifës.
2. Në Mobile S, M dhe në Magenta 1 – shërbime celulare S, M shërbimi mund të aktivizohet në dy mënyra:
  • - Si përfitim shtesë pa kompensim shtesë, me vlefshmëri prej 30 ditësh, në dispozicion vetëm në aplikacionin Telekom MK për përdoruesit me e-faturë aktive
  • • - Si shërbim mujor shtesë për 99 denarë/muaj, në dispozicion për aktivizim në të gjitha kanalet: aplikacionin Telekom MK, Telekomi Im, duke telefonuar në 149778
Në Telekom MK, Telekomi Im, duke telefonuar në 149778, 122 ose në dyqanin më të afërt të Telekomit.
Pas kërkesës për aktivizimin e opsionit Video do të pranoni SMS porosi mbi aktivizimin e kryer. Nga ai moment, trafiku i realizuar përmes rrjetit mobile për shërbimet streaming bëhet i pakufizuar dhe nuk duhet të brengoseni për konsumin e internetit të përfshirë në tarifën tuaj.
Edhe pse nuk shpenzon nga interneti celular, ky internet i nevojitet opsionit VIDEO që të mund të funksionojë. Nëse ju ndodh ta shpenzoni internetin celular të përfshirë në tarifë, VIDEO nuk do të funksionojë, derisa nuk e rigjeneroni internetin tuaj me një prej pakove Mobile Surf.
Për këtë opsion nuk ju duhen instalime dhe azhurnime të smartfonit, sepse kjo funksionon pa marrë parasysh llojin e celularit ose sistemin operativ.

Vërtetë pakufizuar, pa brenga!

Përveç përmes aplikacioneve të përmendura për shërbime streaming, VIDEO përmbajtjet mund të ndiqen edhe përmes aplikacioneve dhe ueb faqeve të tjera nëse inkorporohen në to.
Për shembull, nëse video e ndonjë ueb faqe të caktur është ngarkuar në YouTube, rrjeti i Telekomit do ta identifikojë dhe nuk do të shpenzohet nga interneti i përfshirë në tarifë.