Cool
бонус

Активирај припејд COOL бонус преку Telekom MK апликацијата и добиј двојно повеќе интернет или SMS пораки.

Повеќе

Сподели

Изненади пријател со бесплатни минути, SMS или кредит.

Повеќе

Кредит +

Oстани во контакт и во случај да немаш кредит.

Повеќе

Побарај ме

Kомуницираj дури и кога твојата припејд сметка е празна.

Повеќе
Десктоп верзија