Со Telekom MK app секогаш повеќе!

Активирај припејд COOL бонус преку Telekom MK апликацијата и добиј двојно повеќе интернет или SMS пораки.

Преземи ја Telekom MK бесплатнo на:

Најави се на мобилната апликација Telekom MK со твојот телефонски број и уживај во бонус изборот во зависност од вредноста на ваучерот што си го надополнил. Само преку Telekom MK апликацијата:

Ваучер Викенд минути SMS Интернет
100 ден. 100 викенд минути 100 + 100

Двојно повеќе SMS само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

100MB + 100MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

150 – 250 ден. Неограничени викенд минути 300 + 300

Двојно повеќе SMS само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

300MB + 300MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

300 ден. + Неограничени викенд минути 500 + 500

Двојно повеќе SMS само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

500MB + 500MB

Двојно повеќе интернет само доколку активираш преку Telekom MK апликацијата

Бонусот можеш да го активираш и со повик на бесплатниот број 1463 со стандардните бонус количини.

Внимавај, бонусот кој следува со секој надополнет ваучер можеш да го активираш во временски период од 7 дена од денот кога си ја надополнил твојата припејд сметка.

  • Викенд минутите важат во мобилната и фиксната мрежа на Македонски Телеком и можат да се искористат во првиот нареден викенд по активирањето.
  • SMS пораките важат во мобилната мрежа на Македонски Телеком и можат да се користат во период од 7 дена од активирањето.
  • Интернетот може да се користи во период од 7 дена од активирањето. По искористувањето на вклучениот интернет корисникот може да продолжи да сурфа без дополнителни трошоци, само со намалена брзина.
pageArea reserved, leave empty!!!