ЗА СОВРЕМЕНА ЗДРАВСТВЕНА ОРДИНАЦИЈА
ИЗБОР ОД НАЈДОБРИТЕ ДИГИТАЛНИ
РЕШЕНИЈА ОД ТЕЛЕКОМ

ТЕЛЕКОМ – СИГУРЕН ДИГИТАЛЕН
ПАРТНЕР ЗА ВАШАТА ОРДИНАЦИЈА

Зголемете ја ефикасноста и олеснете го секојдневното работење на вашата ординација со избор од најсоодветните телекомуникациски и дигитални услуги од Телеком за здравствени установи. Со нив, без скапи инвестиции во ИТ инфраструктура, добивате врвни телекомуникациски услуги, беспрекорна безбедност на дигиталните податоци, промотивни понуди и други привилегии.

Дигитализирајте ја вашата ординација брзо и лесно,
со најдобриот партнер за тоа - Телеком.

Што добивате?
НАЈДОБРИТЕ TЕЛЕКОМУНИКАЦИСКИ
УСЛУГИ НА ПАЗАРОТ

Денес, без брз и стабилен интернет е невозможно да фунционира една здравствена ординација. Изберете интернет пакет од Телеком, за да можете да се посветите целосно на многу поважни работи - како што е здравјето на вашите пациенти.

Со Magenta 1 Business добивате мобилни услуги, фиксен интернет и Cloud услуги на една сметка. Контактирајте не' за да дознаете какви дополнителни придобивки подговивме специјално за вас!

Кон Magenta 1 Business пакети

Доколку ви е потребен само фиксен интернет и Cloud, тогаш изберете од нашите Business Office услуги, со промотивен дополнителен попуст само за вас! Плус, ја добивате врвната SafeNet Office заштита без дополнителен надомест за првите 6 месеци.

Кон Business Office пакети

Супериорна
Дигитална заштита

Доверливоста на информациите со кои работат здравствените ординации и нивната безбедност се апсолутен приоритет.

Затоа, Телеком ви нуди повеќе безбедносни решенија кои ќе ја олеснат вашата работа – од дигитално верификување на рецепти, до целосна безбедност на вашите податоци, благодарение на најсовремените дигитални стандарди.

АНТИВИРУСНА ЗАШТИТА 6 МЕСЕЦИ
БЕЗ ДОПОЛНИТЕЛЕН НАДОМЕСТ

Не пропуштајте ја промоцијата и добијте 6 месеци бесплатно користење на услугата Emsisoft Anti-Malware која овозможува целосна локална и централизирана заштита на уредите поврзани со интернет од сите видови на интернет закани.

Активирајте веднаш Дознајте повеќе

Во контакт со сите ваши
пациенти, одеднаш

Со услугата МАСОВНИ SMS ПОРАКИ лесно ќе ги пренесувате важните информации до сите ваши пациенти истовремено. Со оваа алатка, можете одеднаш да пратите ЅМЅ поракa на преку 100 ваши пациенти.

ПРЕПОРАЧАНИ УРЕДИ

Одберете уред со достапниот буџет и унапредете ја работата во вашата ординација.

Останата понуда
Десктоп верзија