E-trotinet
JEPNI DIMENSION TË RI PËRDITSHMËRISË SUAJ

Trotineti elektrik është përgjigja e përkryer e trefikut në qytet, kërshërisë suaj dhe stilit dinamik të jetës. Stabil, i shpejtë dhe shumë praktik – do ta shndërrojë çdo ngasje në kënaqësi të vërtetë, kurse monotoninë e trafikut në argëtim unik dhe të papërsëritshëm.

Segway KickScooter F65I

Eksploroni kudo që të shkoni

Specifikimet themelore:

 • Shpejtësia maksimale prej 25 km në orë
 • Distanca maksimale prej 65 km
 • Lehtë i lëvizshëm me një peshë prej 21,8 kg

Motori

400 W, MAX pushtet 700W

Distanca maksimale

38 km

Shpejtësia maksimale

25km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

120 Kg

Frenat

Frena e përparme elektronike, e pasme e diskut

Bateria

Bateri Litium-Jon 561 Wh

Koha e karikimit

5 orë

Gomat

10 “Gomat pneumatike të përparme dhe të pasme

Këndi i ngjitjes

20%

Trego më shumë

Aplikacioni Mi Home, asistenti juaj inteligjent i drejtimit

Mi Scooter 1S mund të lidhet me aplikacionin Mi Home përmes Bluetooth, i cili ofron opsione të ndryshme si mbyllja/zhbllokimi i skuterit, si dhe monitorimi i të dhënave të ndryshme të drejtimit (kilometrazhet, shpejtësia, bateria).

Shkarkoni aplikacionin në:

Segway KickScooter F25E II

Eksploroni kudo që të shkoni

Specifikimet themelore:

 • Shpejtësia maksimale prej 25 km në orë
 • Distanca maksimale prej 25 km
 • Lehtë i lëvizshëm me një peshë prej 15,3 kg

Motori

250 W, MAX pushtet 500W

Distanca maksimale

25km

Shpejtësia maksimale

25km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

100 Kg

Frenat

Frena e përparme elektronike, e pasme e diskut

Bateria

Bateri Litium-Jon 275Wh ( 7650Ah )

Koha e karikimit

5 orë

Gomat

10 “Gomat pneumatike të përparme dhe të pasme

Këndi i ngjitjes

10%

Trego më shumë

Aplikacioni Mi Home, asistenti juaj inteligjent i drejtimit

Mi Scooter 1S mund të lidhet me aplikacionin Mi Home përmes Bluetooth, i cili ofron opsione të ndryshme si mbyllja/zhbllokimi i skuterit, si dhe monitorimi i të dhënave të ndryshme të drejtimit (kilometrazhet, shpejtësia, bateria).

Shkarkoni aplikacionin në:

Segway KickScooter G30E II

Eksploroni kudo që të shkoni

Specifikimet themelore:

 • Shpejtësia maksimale prej 25 km në orë
 • Distanca maksimale prej 65 km
 • Lehtë i lëvizshëm me një peshë prej 19,9kg

Motori

350 W, MAX pushtet 700W

Distanca maksimale

65 km

Shpejtësia maksimale

25km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

100 Kg

Frenat

Frena elektronike rigjeneruese e përparme, e pasme e diskut

Bateria

Bateri Litium-Jon 551 Wh ( 15300 Ah )

Koha e karikimit

6 orë

Gomat

10 “Gomat pneumatike të përparme dhe të pasme

Këndi i ngjitjes

20%

Trego më shumë

Aplikacioni Mi Home, asistenti juaj inteligjent i drejtimit

Mi Scooter 1S mund të lidhet me aplikacionin Mi Home përmes Bluetooth, i cili ofron opsione të ndryshme si mbyllja/zhbllokimi i skuterit, si dhe monitorimi i të dhënave të ndryshme të drejtimit (kilometrazhet, shpejtësia, bateria).

Shkarkoni aplikacionin në:

Segway KickScooter D38

Eksploroni kudo që të shkoni

Specifikimet themelore:

 • Shpejtësia maksimale prej 25 km në orë
 • Distanca maksimale prej 38 km
 • Lehtë i lëvizshëm me një peshë prej 16,3 kg

Motori

350 W, MAX pushtet 500W

Distanca maksimale

38 km

Shpejtësia maksimale

25km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

120 Kg

Frenat

Frena e përparme elektronike, e pasme e diskut

Bateria

Bateri Litium-Jon 367 Wh ( 10200 Ah )

Koha e karikimit

6,5 orë

Gomat

10 “Gomat pneumatike të përparme dhe të pasme

Këndi i ngjitjes

20%

Trego më shumë

Aplikacioni Mi Home, asistenti juaj inteligjent i drejtimit

Mi Scooter 1S mund të lidhet me aplikacionin Mi Home përmes Bluetooth, i cili ofron opsione të ndryshme si mbyllja/zhbllokimi i skuterit, si dhe monitorimi i të dhënave të ndryshme të drejtimit (kilometrazhet, shpejtësia, bateria).

Shkarkoni aplikacionin në:

Xiaomi Electric Scooter 4 EU

Eksploroni kudo që të shkoni

Specifikimet themelore:

 • Shpejtësia maksimale prej 25 km në orë
 • Distanca maksimale prej 35 km
 • Lehtë i lëvizshëm me një peshë prej 17,2 kg

Motori

600W

Distanca maksimale

35 km

Shpejtësia maksimale

25km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

110 Kg

Frenat

eABS + frena të diskut të pasme me dy jastëk

Lloji i motorit

Brushless DC motor

Koha e karikimit

5,5 orë

Gjatësia e ngasësit

120cm-200cm

Temperatura e punës

10°C ~ 40°C

Trego më shumë

Aplikacioni Mi Home, asistenti juaj inteligjent i drejtimit

Mi Scooter 1S mund të lidhet me aplikacionin Mi Home përmes Bluetooth, i cili ofron opsione të ndryshme si mbyllja/zhbllokimi i skuterit, si dhe monitorimi i të dhënave të ndryshme të drejtimit (kilometrazhet, shpejtësia, bateria).

Shkarkoni aplikacionin në:

Xiaomi Electric Scooter 4 EU

Eksploroni kudo që të shkoni

Specifikimet themelore:

 • Shpejtësia maksimale prej 25 km në orë
 • Distanca maksimale prej 40 km
 • Lehtë i lëvizshëm me një peshë prej 17,5 kg

Motori

400W

Distanca maksimale

40 km

Shpejtësia maksimale

25km/h

Ngarkesa maksimale e lejuar

110 Kg

Frenat

Dy frena + frena e pasme e diskut dhe anash

Lloji i motorit

HUB motor

Koha e karikimit

6,5 orë

Gjatësia e ngasësit

120cm-200cm

Temperatura e punës

10°C ~ 40°C

Trego më shumë

Aplikacioni Mi Home, asistenti juaj inteligjent i drejtimit

Mi Scooter 1S mund të lidhet me aplikacionin Mi Home përmes Bluetooth, i cili ofron opsione të ndryshme si mbyllja/zhbllokimi i skuterit, si dhe monitorimi i të dhënave të ndryshme të drejtimit (kilometrazhet, shpejtësia, bateria).

Shkarkoni aplikacionin në:

Trotineti elektrik është përgjigje e përkryer për trafikun e qytetit, kërshërisë suaj dhe stilit tuaj dinamik të jetës.

Zgjidhni Magenta 1 M dhe blini e-trotinetin tuaj të ri me çmim të shkëlqyeshëm.

Verzioni desktop