INTERNET & TV PAKO

KOMBINIM IDEAL PËR SHTËPINË TUAJ

Me paketat e reja Internet&TV, tani shijoni shpejtësi edhe më të larta në internetin optik më të qëndrueshëm për në shtëpi dhe me MagentaTV, i cili ju ofron një përvojë krejtësisht të re, bashkëkohore televizive!

Me MagentaTV, shikoni mbi 140 kanale televizive me përmbajtje të pasur për shijen e gjithsecilit, tani në mënyrë promocionale pa pagesë shtesë. Më shumëPaketa të reja INTERNET & TV

den. muaj
Shërbimi nuk është në dispozicion për momentin, ju lutemi të provoni më vonë

Internet optik

Rrjeti kryesor dhe më i shpejtë

Përjetoni shpejtësinë superiore të internetit optik në rrjetin më të mirë dhe më të madh në Maqedoni.

Zgjidhni një paketë sipas nevojave tuaja dhe shijoni përfitimet me internetin optik super të shpejtë dhe më të qëndrueshëm për shtëpinë tuaj, me shpejtësi deri në 1 Gbit/s.

Gaming boosters

Për përvojën perfekte të lojës

Ne kemi ofruar gjithashtu një përvojë të përsosur të lojërave, në mënyrë që të mund të shijoni loj;rat pa u shqetësuar, me paketat e reja Gaming boosters, të disponueshme vetëm në rrjetin optik më superior në Maqedoni!

Si të keni mbulim më të mirë me WI-FI në shtëpinë tuaj

Gjeni pajisjen e duhur për shtëpinë tuaj

Mëso më shumë

Internet për shtëpi pushimi

Keni nevojë për internet dhe TV në shtëpinë tuaj të pushimit vetëm herë pas here?

Tani mund të lidheni menjëherë me internetin dhe të paguani vetëm aq sa përdorni.

Mëso më shumë
Verzioni desktop