140+ PËR ARGËTIM

TV-kanale promocionale vetëm me MagentaTV

Shijoni më shumë se 140 kanale televizive me përmbajtje të pasur për shijen e të gjithëve, në mënyrë promocionale pa pagesë shtesë. Me MagentaTV, e disponueshme me Magenta 1 të re dhe me modelet e reja tarifore të Internet&TV, shikoni filmat, serialet, dokumentarët, përmbajtjet sportive dhe muzikore tuaja të preferuara, përmes paketave shtesë televizive të mëposhtme:

 • Arena Premium
 • Prva Miks +
 • Pink&Grand+
 • Balkan
 • Tring Extra
 • Pickbox Now
 • Extreme
 • Discovery Max
 • Max Alb

Paketat televizive do të aktivizohen automatikisht në MagentaTV. Oferta është promocionale dhe zgjat nga data 20.03. - 31.05.2024. Pas skadimit të kësaj periudhe, paketat shtesë televizive do të çaktivizohen automatikisht, me përjashtim të klientëve ekzistues të TV që i kishin aktive përpara se të kalonin në modelin e ri Magenta 1 ose në modelet e reja tarifore të Internet&TV

ÇFARË JU MUNDËSON MAGENTA TV

PLANIFIKONI KOHËN TUAJ PËR T'U KËNAQUR

TV-Guida
 • Merrni një pasqyrë të plotë të përmbajtjes nga të gjitha kanalet televizive
 • Programoni regjistrimet e programeve aktuale ose të ardhshme
 • Filtroni kanalet sipas kategorive dhe zhanreve të ndryshme të temave

MOS HUMBISNI ASNJË MOMENT

Ktheni papa programin, Pauzoni, Regjistroni
 • Ktheni prapa programin drejtpërdrejt ose shikoni nga fillimi me një klik të vetëm një butoni
 • Pauzoni programin që po shikoni dhe më vonë rifilloni shikimin nga ku e keni lënë.
 • Regjistroni përmbajtjen tuaj të preferuar dhe shikojeni në shtëpi ose në smartphone-in ose tabletin ndërsa jeni në lëvizje

NUK KA ASGJË INTERESANTE NË TV?

Videoteka
 • Huazimi (marrja me qira) i serialeve të mira ndërkombëtare dhe vendase, filma artistikë, dokumentarë ose përmbajtje për fëmijë
Video Klub
 • Gjeni në një vend të gjitha përmbajtjet filmike dhe televizive me kërkesë (On demand) që janë në dispozicion për ju brenda paketave televizive që keni aktivizuar ose janë pjesë e tarifës suaj - si p.sh. Gley, Picbox, National Geographic.

NUK E KENI REGJISTRUAR PROGRAMIN E PREFERUAR? NUK KA PROBLEM.

TV-teka
 • Shikoni programin e transmetuar të madje 37 kanaleve në 7 ditët e fundit.
MËSONI GJITHÇKA PËR MAGENTA TV

MAGENTA TV

ËSHTË ATJE KU JENI EDHE JU

Tani e tutje ju mund të ndiqni përmbajtjen tuaj të preferuar kudo që të jeni. Në televizor në komoditetin e shtëpisë tuaj, në një laptop nga kopshti ose në smartphone ose tablet ndërsa jeni në lëvizje. MagentaTV është gjithmonë me ju dhe mund ta shikoni në deri në tre pajisje në të njëjtën kohë.

Në televizor

Lidhni kutinë tuaj MagentaTV Box me televizorin. Do t'ju identifikojë automatikisht në shërbimin MagentaTV dhe ju jeni gati të shijoni përmbajtjen e pasur televizive të MagentaTV.

Në laptop

Hyni në faqen www.magentatv.mk përmes shfletuesit tuaj të internetit. Hyni me profilin tuaj të Telekomit dhe përmbajtja juaj e preferuar do të bëhet e disponueshme edhe në këtë pajisje.

Në smartphone ose tablet

Shkarkoni aplikacionin MagentaTV Gо nga Makedonski Telekom përmes Google Play ose App Store. Hyni me profilin tuaj të Telekomit, aktivizoni shërbimin MagentaTV GO dhe filloni të shijoni MagentaTV kudo që të jeni.

Ме MAGENTA TV ÇDO TELEVIZOR BËHET INTELIGJENT

Kuti kompakte MagentaTV Box me telekomandë Bluetooth
Aftësia për të kërkuar me zë përmes përmbajtjes MagentaTV duke përdorur Google Assistant
Aftësia për të shkarkuar aplikacione nga Google Play në MagentaTV Box

MAGENTA TV ËSHTË E DISPONUESHME ME

PYETJET MË TË SHPESHTA

MagentaTV është televizioni i ri interaktiv i Telekomit që ofron një përvojë krejtësisht të re televizive, me një ndërfaqe intuitive, edhe më shumë opsione dhe aftësinë për ta përdorur atë kudo dhe nga çdo pajisje - smartphone, tablet ose kompjuter.

Ju do të merrni MagentaTV duke lidhur një kontratë për paketat e reja Magenta 1 ose të reja Internet&TV.

MagentaTV ofron shumë kanale televizive vendase dhe të huaja të të gjitha zhanreve, si dhe përmbajtje të disponueshme sipas kërkesës. E gjithë përmbajtja nga MagentaTV tani është gjithashtu e disponueshme në një smartphone përmes aplikacionit MagentaTV GO ose në faqen e internetit përmes një shfletuesi interneti. Të gjitha kanalet televizive nga MagentaTV mund t'i shikoni këtu.

TV-Guida: Informacion për programin e ditëve të mëparshme dhe në vijim.
Pauzim dhe kthim mbrapsht të përmbajtjeve të kanaleve televizive më të shikuara.
Regjistrimi i përmbajtjes që transmetohet në kanalet televizive dhe që dëshironi të shikoni kur të doni dhe ku të doni, në shtëpi ose në smartphone-in tuaj.
TV-teka: shikoni të gjithë përmbajtjen e transmetuar në 7 ditët e fundit në kanalet televizive më të njohura të të gjitha zhanreve.
Videoteka: Kinemaja juaj në shtëpi është e disponueshme në çdo kohë, ku mund të marrësh me qira një film për 24 orë dhe ta shikosh atë nga çdo pajisje.
Video Klub: filma, seriale dhe përmbajtje të tjera që janë në dispozicion për ju në varësi të abonimit tuaj, si pjesë e paketës bazë ose duke aktivizuar paketa shtesë televizive.
Aplikacionet: Qasja në aplikacione të parainstaluara ose instaluara në një numër të TV-aplikacioneve Android TV direkt nga Dyqani i Google Play.
Vendosja e përkthimit të përmbajtjes dhe gjuhës së ndërfaqes së përdoruesit në maqedonisht, shqip ose anglisht.

Herën e parë që aktivizoni MagentaTV Box, i cili funksionon në platformën Android, duhet të kaloni disa hapa të konfigurimit: i pari është të konfiguroni gjuhën e ndërfaqes së marrësit të medias. Hapi i dytë është lidhja me internetin. Nëse pajisja juaj tashmë ka të instaluar kabllon Ethernet nga ruteri, ju jeni lidhur me internetin, kështu që thjesht klikoni Më Tej. Hapi tjetër është të shtoni llogarinë tuaj Google. Ju mund ta bëni këtë më vonë. Më pas, rishikoni dhe pranoni kushtet e përdorimit të Google për platformën Android, më pas klikoni Prano. Zgjidhni një emër për pajisjen MagentaTV, në mënyrë që t'i dalloni më lehtë, në rast se keni disa pajisje të tilla në shtëpinë tuaj. Zgjidhni opsionin në të cilin dëshironi që pajisja të vendoset në mbyllje. Rekomandohet të zgjidhni "Idle" për funksionim më të mirë dhe më të shpejtë të shërbimit.

Procesi i hyrjes në shërbimin MagentaTV është automatik dhe zgjat vetëm disa momente, menjëherë pasi të keni konfiguruar MagentaTV Box (shih pyetjen e mëparshme). Pasi të ketë përfunduar identifikimi automatik, në ekran do të shfaqet një program i drejtpërdrejtë nga kanali i parë televiziv.

Në shtëpinë tuaj, mund të përdorni shërbimin MagentaTV në deri në 5 televizorë, me 5 pajisje të veçanta MagentaTV Box. Kur jeni në lëvizje, vazhdoni të shikoni duke parë MagentaTV me aplikacionin MagentaTV Go. Shërbimi i televizorit celular është i disponueshëm për ju në deri në tre telefona inteligjentë të regjistruar, në të cilët mund të shikoni përmbajtje të ndryshme në të njëjtën kohë.

Nga menyja kryesore në ekranin bazë (Home), klikoni butonin TV. Ky veprim do t'ju kthejë në kanalin e fundit të shikuar.

1. Nëse jeni duke parë TV drejtpërdrejt, duke klikuar butonat lart/poshtë të shënuar me (P+/P-)
Ose
2. Nëse jeni duke parë TV drejtpërdrejt, klikoni OK për të shfaqur TV-Guuidën mini. Përdorni tastet e lundrimit për të kaluar nëpër listën e kanaleve. Konfirmoni programin e zgjedhur duke klikuar butonin OK.
Ose
3. Futni numrin e kanalit që kërkoni. Nëse futni një numër për të cilin nuk ka kanal të përcaktuar, do të merrni një mesazh përkatës.
Ose
4. Shtypni butonin EPG për të hyrë në TV-Guidën. Më pas lëvizni nëpër kanale me butonat e navigimit për të gjetur kanalin e dëshiruar.
Ose
5. Nëse e njihni zhanrin, zgjidhni grupin e programeve të atij zhanri nga Home.

Regjistroni një program aktual (vijues):
1. Duke klikuar butonin e kuq të regjistrimit në telekomandë.
ose
2. Duke klikuar butonin OK dhe duke zgjedhur opsionin Regjistro nga TV-Guida mini. Me një klikim ju regjistroni përmbajtjen aktuale. Nëse është një serial, ju regjistroni vetëm episodin aktual. Me dy klikime, ju planifikoni një regjistrim të të gjithë serisë. Me një klikim tjetër, ju ndaloni regjistrimin.
Programoni një regjistrim të një programi të ardhshëm:
Duke klikuar butonin EPG, hyni në TV-Guidën. Këtu zgjidhni programin që dëshironi të regjistroni. Pastaj klikoni butonin Regjistro në telekomandë, një herë për përmbajtje individuale ose dy herë nëse dëshironi të planifikoni një regjistrim grupor. Me një klikim tjetër, ju ndaloni regjistrimin.

Klikoni butonin Home dhe lëvizni poshtë derisa të arrini bllokun e përmbajtjes të titulluar Përmbajtja e regjistruar.

Për të menaxhuar përmbajtjen e regjistruar, shkoni te seksioni Konfigurimet dhe prej andej zgjidhni menynë Konfigurimet e MagentaTV. Pastaj klikoni Regjistrimi, pastaj Menaxho përmbajtjen e regjistruar. Këtu do të gjeni një pasqyrë të hapësirës së lejuar të regjistrimit, të orëve të përdorura dhe të mbetura. Zgjedhja e butonit "Menaxho regjistrimin" ju çon drejtpërdrejt në përmbajtjen tuaj të regjistruar. Nga këtu mund të shikoni, fshini ose bëni ndryshime të tjera.

Përmbajtja që është transmetuar në kanale të caktuara televizive në 7 ditët e mëparshme ruhet në TV-teka. Për të hyrë në TV-teka:
1. Klikoni butonin Home dhe zgjidhni kategorinë e kanaleve televizive. Më pas, lëvizni poshtë për të arritur në bllokun e përmbajtjes të quajtur TV-teka. Për të parë të gjithë përmbajtjen e disponueshme të transmetimit, zgjidhni opsionin Shiko më shumë.
Ose
2. Klikoni butonin EPG dhe hyni në TV-Guida. Këtu, zgjidhni kanalin në të cilin po kërkoni për përmbajtje të transmetuar tashmë, më pas lëvizni majtas për të arritur te përmbajtja e kërkuar. Nëse dini një datë specifike transmetimi, zgjidhni atë përmes filtrit që ndodhet sipër listës së kanaleve.
Ose
3. Nëpërmjet TV-Guidës mini duke lëvizur majtas.

Ju gjithashtu mund të shikoni përmbajtjen e TV-tekës përmes MagentaTV Go, nëse jeni të abonuar në këtë shërbim.

Nga ekrani kryesor, Home (ikona e shtëpisë) zgjidhni Cilësimet (ikona e ingranazheve), më pas zgjidhni seksionin My MagentaTV. Këtu keni një pasqyrë të të gjitha kanaleve. Zgjidhni opsionin Shfaq të gjitha dhe në listën e kanaleve lëvizni te kanali që dëshironi të shënoni si të preferuar. Klikoni në shigjetën në të djathtë dhe prisni që zemra e shfaqur të theksohet. Pastaj klikoni OK.

Për të shënuar një pjesë të përmbajtjes si të preferuar, klikoni butonin (i), më pas Më shumë dhe më pas zgjidhni butonin e ikonës (PIN).

Nga ekrani kryesor (Home) zgjidhni Cilësimet (ingranazhet), më pas zgjidhni seksionin My MagentaTV. Zgjidhni opsionin Shfaq të gjitha kanalet dhe shënoni kanalin që dëshironi të lëvizni duke klikuar butonin OK. Shigjetat do të shfaqen sipër dhe poshtë numrit serial të kanalit përmes të cilit mund ta zhvendosni kanalin në pozicionin e dëshiruar. Me këtë veprim, ju ndryshoni vendndodhjen e kanalit, por jo numrin e tij serial, domethënë kur zgjidhni kanalin me çelësat numerikë në telekomandë, duhet të përdorni përsëri numrin e tij serial.

Klikoni butonin Home dhe nga menyja kryesore zgjidhni kategorinë Cilësimet (simboli i ingranazheve). Navigoni te seksioni i Cilësimeve të MagentaTV. Shkoni te seksioni Siguria dhe zgjidhni Vendos/Ndrysho PIN.

Klikoni butonin Home dhe nga menyja kryesore zgjidhni kategorinë Cilësimet (simboli i ingranazheve). Navigoni te seksioni i Cilësimeve të MagentaTV. Shkoni te seksioni Siguria dhe lëvizni poshtë te seksioni Aktivizo përmbajtjen për të rriturit. Klikoni për të çaktivizuar aftësinë për të monitoruar përmbajtjen për të rritur.

Klikoni butonin Home dhe nga menyja kryesore zgjidhni kategorinë Cilësimet (simboli i ingranazheve), më pas lundroni në seksionin Cilësimet e MagentaTV. Shkoni te seksioni i Kontrollit Prindëror. Përcaktoni kufirin e moshës mbi të cilin kërkohet një PIN prindëror (12+, 16+, 18+...). Që kontrolli prindëror të funksionojë, duhet të aktivizohet opsioni i kategorizimit të moshës.

Klikoni butonin Home për të shkuar te menyja kryesore, më pas zgjidhni kategorinë Cilësimet (simboli i ingranazheve). Zgjidhni Cilësimet e MagentaTV dhe prej andej lundroni në seksionin e Sigurisë. Këtu zgjidhni Kategorizimin e moshës dhe aktivizoni atë duke futur kodin PIN.

Klikoni në ikonën Dhuratë nga menyja kryesore. Kjo kategori tregon të gjitha paketat shtesë televizive që janë të disponueshme për aktivizim, si dhe ato që keni aktivizuar tashmë.

Për të zgjedhur dhe aktivizuar një paketë televizive shtesë, shkoni te butoni përkatës, ku do t'ju shfaqet shkurtimisht lista e paketave televizive të disponueshme për tarifën tuaj, duke përfshirë një përshkrim të detajuar të secilës prej paketave, si kanalet e përfshira, çmimin dhe informacione të tjera.

Nëse dëshironi të çaktivizoni një paketë TV, klikoni në butonin Çaktivizo. Çaktivizimi do të aktivizohet sipas kushteve të ofertës për paketën specifike televizive.

Kjo përmbajtje vendoset në kategorinë Video Klub. Zgjidhni këtë kategori nga menyja kryesore dhe më pas lundroni poshtë për të arritur përmbajtjen e dëshiruar.

Nëse keni aktivizuar një paketë shtesë televizive që përfshin përmbajtje sipas kërkesës, të tilla si paketat HBO ose Gley, këto përmbajtje do të jenë të disponueshme për ju përmes aplikacioneve HBO Max ose Gley. Ju mund t'i përdorni ato në dy mënyra:
Nëpërmjet kategorisë Video Klub – zgjidhni këtë kategori nga menyja kryesore dhe më pas lundroni poshtë derisa të shihni ikonën e paketës që kërkoni
Ose
Përmes kategorisë Aplikacione – zgjidhni këtë kategori nga menyja kryesore, më pas kërkoni ikonën e paketës që kërkoni. Nëse nuk e shihni aplikacionin që ju nevojitet këtu, shkarkoni atë nga Google Play. Për ta bërë këtë, duhet të identifikoheni me llogarinë tuaj Google. Për ta parë, duhet të identifikoheni me llogarinë tuaj të regjistruar për atë aplikacion. Më shumë detaje rreth njoftimit do të gjeni këtu.

Klikoni butonin EPG në telekomandë dhe do të hyni në shërbimin e TV-Guida. Këtu keni një pasqyrë të programit që është në vazhdim, është transmetuar ose do të transmetohet në të gjitha kanalet televizive. Këtu mund të gjeni një pamje kronologjike të përmbajtjes së ditëve të mëparshme dhe në vijim. Programi që po shikoni aktualisht është i shënuar me një linjë magenta. Përmbajtja që transmetohet në kanale të tjera në të njëjtën kohë shënohet me gri të hapur. Aty ku disponohen informacione shtesë për programin në zhvillim, mund t'i qaseni duke zgjedhur butonin Informacion shtesë në telekomandë.

Duke klikuar butonin OK në telekomandë, ju hyni në menunë Info, e cila ju jep një pasqyrë të shkurtër - emrin e kanalit që po shikoni, emrin e përmbajtjes aktuale, gjatësinë dhe kohëzgjatjen e saj.

Klikoni butonin OK në telekomandë, më pas lundroni poshtë te butoni Restart. Zgjidhni atë për të rivendosur përmbajtjen që po ndiqni.

Klikoni butonin OK në telekomandë, më pas lundroni poshtë te Gjuha – Aktivizoni titrat, ndryshoni gjuhën e titrave të përmbajtjes në zhvillim ose ndryshoni gjuhën e audios, aty ku është e disponueshme.

Nga menyja kryesore (Home), zgjidhni Cilësimet, më pas Cilësimet e pajisjes. Këtu mund të vendosni veçoritë e Android për MagentaTV Box (marrësi i medias):
Rrjeti dhe Interneti – shfaqja e të gjitha lidhjeve të internetit të disponueshme për ju. Në interes të cilësisë, përdorni MagentaTV Box me një lidhje direkte në internet nëpërmjet një kablloje Ethernet!
Llogaritë dhe Hyrja – Hyni ose bëni ndryshime në llogarinë tuaj të Google. Aplikacionet – këtu mund të menaxhoni aplikacionet e instaluara.
Cilësimet e pajisjes – vendosni datën dhe kohën e pajisjes, ekranin dhe zërin, volumin, gjuhën e ndërfaqes së marrësit të medias, llojin dhe gjuhën e tastierës, ruajtësin e ekranit.
Kontrolli LED – menaxhoni intensitetin e dritave LED të marrësit.

Po, nëse e lejon modeli i marrësit të televizorit. Kështu që mund të përdorni telekomandën që keni marrë me MagentaTV për të lundruar nëpër marrësin tuaj Smart TV. Nga menyja kryesore kryesore, zgjidhni Cilësimet, më pas Cilësimet e pajisjes. Nga menyja anësore, shkoni te Cilësimet e pajisjes. Më pas klikoni Cilësimet e zërit, më pas HDMI CEC. Aktivizoni pjesën kyqja CEC.

Nga menyja kryesore kryesore, zgjidhni Cilësimet, më pas Cilësimet e MagentaTV. Shkoni te Gjuha dhe zgjidhni në cilën gjuhë do të jenë përkthimet e përmbajtjes.

Për të përdorur shërbimin MagentaTV Go, instaloni aplikacionin MagentaTV GO në smartfonin tuaj ose shkoni në www.magentatv.mk nga laptopi ose kompjuteri juaj. Nëse ende nuk e keni aktivizuar shërbimin, do të hapet ekrani i aktivizimit përmes Telekomi Im. Pasi të aktivizoni shërbimin, aplikacioni automatikisht do t'ju japë akses në përmbajtje. Përmbajtja që do të jetë e disponueshme për ju në shërbimin MagentaTV Go janë identike me paketën që keni MagentaTV Box.

Verzioni desktop