Rrjeti më i mirë tashmë i verifikuar nga përdoruesit dhe Ookla®

Falë matjeve tuaja në të gjithë territorin e Maqedonisë, është vërtetuar se kemi rrjetin më të mirë celular me mbulimin më të mirë, gjë që u dëshmua me matjet reale të kryera nga ju përdorues. Ne e dimë se sa e rëndësishme është të qëndrojmë të lidhur gjithmonë dhe kudo, dhe për këtë kemi ofruar rrjetin më të mirë celular në të gjithë Maqedoninë.

Ookla

Makedonski Telekom mori çmimin prestigjioz Ookla® për rrjetin më të mirë celular bazuar në të dhënat e Speedtest Intelligence® që konfirmojnë shpejtësinë superiore të rrjetit celular, mbulimin më të madh të territorit të Maqedonisë dhe cilësinë më të mirë të rrjetit.

Rrjeti 5G i Makedonski Telekom është konfirmuar nga Ookla® si më i miri në Maqedoni, që është rezultat i përkushtimit tonë të vazhdueshëm për zhvillimin e infrastrukturës më të mirë dhe më moderne të rrjetit.

Hulumtimi përfshin të dhëna nga matjet në periudhën TM1-TM2 2023.

Rrjeti celular

Gati për të ardhmen me 5G

Me 5G, ne kemi transformuar mënyrën se si jetojmë, punojmë dhe përdorim teknologjinë moderne.
Zgjidhni internetin më të shpejtë 5G me mbulimin më të mirë në rrjetin më të mirë në Maqedoni.

Internet optik

Rrjeti më i madh dhe më i shpejtë

Shijoni shpejtësinë superiore të internetit optik në rrjetin më të mirë dhe më të madh në Maqedoni. Zgjidhni një paketë sipas nevojave tuaja dhe shijoni përfitimet me internetin optik super të shpejtë dhe më të qëndrueshëm për shtëpinë tuaj, me shpejtësi deri në 1 Gbit/s.

Gaming boosters

Për përvojën perfekte të lojës

Ne kemi ofruar gjithashtu një përvojë të përsosur të lojërave, në mënyrë që të mund të shijoni pa u shqetësuar duke luajtur me paketat e reja Gaming boosters, të disponueshme vetëm në rrjetin optik më superior në Maqedoni!

Verzioni desktop