Shërbimet SafeNet HOME, SafeNet MOBILE dhe SafeNet OFFICE kontrollojnë automatikisht faqet e internetit që vizitoni dhe bllokojnë kërcënimet e mundshme para se ato të bien në kontakt me kompjuterin, smartphone-in ose tabletin tuaj.

Kur hyni në një faqe të sigurt interneti, ju as nuk e vini re që këto shërbime janë duke funksionuar në sfond.

Nëse pa vetëdije largoheni nga zona e sigurt dhe hasni në një faqe në internet me ndonjë kërcënim, atëherë falë këtyre shërbimeve do të merrni njoftim dhe hyrja do të kufizohet për sigurinë tuaj.