Përfitimet
Telekom

Çdo muaj pa kompensim ekstra

Argëtohuni dhe mblidhni zemrat në Magenta Moments, programi ynë i ri ndërkombëtar i shpërblimeve dhe përfitimeve, i disponueshëm ekskluzivisht për klientët e Telekomit. Përdorni zemrat e mbledhura për të aktivizuar një përfitim nga Telekomi, sipas zgjedhjes suaj.
Magenta Moments është në dispozicion vetëm në aplikacionin Telekom MK.

Për linjën tuaj celulare, zgjidhni një nga opsionet e ofruara:

 • 24 orë internet të pakufizuar celular

 • 2 GB internet celular

 • 5G

 • Opsioni Stream On

 • Opsioni Speak Out

Aktivizoni përmes aplikacionit Telekom MK

Për linjën tuaj celulare, zgjidhni një nga opsionet e ofruara:

 • 24 orë internet të pakufizuar celular

 • 10 GB internet celular për përdoruesit e Mobile M

 • 20 GB për përdoruesit e shërbimeve celulare Magenta 1

 • 500 MB në roaming

 • Opsioni Stream On

 • Opsioni Speak Out

Aktivizoni përmes aplikacionit Telekom MK

Për linjën tuaj celulare, zgjidhni një nga opsionet e ofruara:

 • 500 MB në roaming

Aktivizoni përmes aplikacionit Telekom MK

Për linjën tuaj celulare, zgjidhni një nga opsionet e ofruara:

 • 500 MB në roaming

Aktivizoni përmes aplikacionit Telekom MK

Informacion shtesë

 • Përfitimet e Telekomit mund të ndryshojnë në varësi të kushteve dhe ofertave aktuale të tregut. Ato mund të aktivizohen vetëm përmes aplikacionit Telekom MK si pjesë e programit të përfitimeve dhe shpërblimeve Magenta Moments, duke përdorur zemrat nga profili i përdoruesit Magenta Moments.
 • Përfitimi i Telekomit për internetin në roaming vlen për më shumë se 50 vende të botës. Mësoni më shumë për shtetet dhe operatorët këtu.
 • Me Stream Onmund të shikoni përmbajtje nga MaxTV GO, HBO GO dhe Netflx, nëse tashmë jeni përdorues i regjistruar i këtyre shërbimeve të transmetimit.
 • Mësoni më shumë rreth përfitimit Speak Out në këtë lidhje.
Verzioni desktop