Phone

TELEKOM MK APP
Gjithçka në një vend

Me Telekom MK App ju gjithmonë merrni më shumë!

QR code

Shkarkoni aplikacionin
celular Telekom MK

Zbritjet më të mëdha
të celularëve janë në
Telekom MK App!

Po planifikoni të blini një celular të ri? Kontrolloni fillimisht aplikacionin Telekom MK - atje do të merrni një zbritje shtesë, ndaj krijoni profilin tuaj tani dhe zgjidhni celularin më të mirë për ju!

Më shumë

Ndryshoni modelin tuaj
Tarifor shpejt dhe lehtë!

Modelet e reja tarifore sjellin më shumë internet, telefonata më të gjata dhe shumë përfitime të tjera! Përmirësoni tarifën tuaj përmes aplikacionit Telekom MK dhe përfitoni menjëherë 10 GB internet.

Më shumë

Chatbot virtual
në dispozicion 24/7

Merrni të gjitha përgjigjet e nevojshme në çdo kohë me mbështetjen e klientit, e cila është gjithmonë në dispozicion, por tani edhe përmes aplikacionit Telekom MK.

Më shumë

Magenta Moments Zbuloni një botë me përvoja të reja
nga nevojat, pa kompensim

Shkarkoni aplikacionin Telekom MK dhe zbuloni ofertat dhe përfitimet më të mira për ju të disponueshme vetëm me Magenta Moments, ekskluzivisht për klientët e Telekom.

Mëso më shumë

Paguani faturat me
vetëm disa klikime

Aplikacioni Telekom MK ju mundëson të paguani faturat tuaja elektronike shpejt, lehtë dhe në mënyrë të sigurt. Aplikacioni ju lejon gjithashtu të shihni faturat tuaja të paguara dhe të papaguara, si dhe detaje rreth shpenzimeve tuaja mujore.

Më shumë

Aktivizoni paketë
roamingu me një klikim

Me Magenta 1 dhe Mobile gjithmonë përfitoni më shumë - çdo muaj zgjidhni Përfitime shtesë sipas nevojave tuaja dhe aktivizoni atë përmes aplikacionit Telekom MK, pa kompensim shtesë.

Më shumë

Me Telekom MK app
gjithmonë më shumë në
Pripejd

Aplikacioni Telekom MK është mënyra më e lehtë për të kryer shpejt dhe me lehtësi të gjitha nevojat tuaja në pripejd dhe për të marrë shumë përfitime shtesë! Rimbushni kredinë tuaj me një klikim, merrni dy herë më shumë internet, zgjidhni përfitime shtesë dhe shfrytëzoni maksimalisht përvojën tuaj në pripejd.

Më shumë

Me Telekom MK app
të gjitha përfitimet Postpejd
në një vend

Zgjidhni mënyrën më të mirë për të qenë të përditësuar me të gjitha shërbimet e komunikimit që përdorni. Me aplikacionin Telekom MK ju mund të ndiqni dhe përshtatni shërbimet sipas nevojave tuaja dhe të jeni të përditësuar me të gjitha të rejat dhe përfitimet që marrin klientët në postpejd.

Më shumë
Verzioni desktop