FILLONI TA
NDRYSHONI
NDRYSHONI

Internet të pakufizuar për rrjetet sociale

Të bëhemi pjesë e botës Z dhe të ardhmes që po ndërton kjo gjeneratë!

Aktivizoni funksionin e ri Speak Out dhe ndani idetë, mendimet dhe pikëpamjet tuaja në rrjetet sociale për një kohë të pacaktuar.

Aktivizoni opsionin Speak Outçdo muaj përmes aplikacionit Telekom MK, pa kompensim shtesë dhe ndani pakufizuar online në rrjetet sociale Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Tinder, Snapchat, TikTok dhe Twitterpa shpenzuar nga interneti celular i përfshirë në parapagesë.

Për kë është
i dedikuar opsioni
Speak Out?

Fuqia e gjeneratës Z tani do të thotë shumë më shumë! Duke përdorur teknologjinë, ata tashmë po ndryshojnë botën për të mirë. Shkëmbimi përmes mediave sociale është i pakufizuar dhe të rinjtë mund të drejtojnë hapa kryesorë globalë dhe të shprehen pa probleme përmes mjeteve digjitale.

Opsioni Speak Out është dedikuar për ta, për gjeneratën që po ndryshon botën dhe po ndërton një të ardhme më të mirë përmes teknologjisë.

Promocionalisht, përdoruesit e Mobile dhe Magenta 1 mund të aktivizojnë opsionin Speak Outpa asnjë kompensim shtesë - vetëm përmes aplikacionit Telekom MK si pjesë e përfitimeve Extra të disponueshme vetëm duke përdorur një e-llogari.

Opsioni Speak Out është i disponueshëm në modelet tarifore celulare Mobile S, M, L dhe Magenta 1 shërbime celulare S, M, L dhe si një shërbim shtesë mujor me një çmim prej 99 denarë në muaj.

icon1
icon2
icon3

Si aktivizohet opsioni
Speak Out?

Speak Out është në dispozicion për aktivizim përmes aplikacionit Telekom MK, në Telekomi im, duke telefonuar në 149778 ose në dyqanin më të afërt
të Telekomit.

Pas kërkesë për të aktivizuar opsionin Speak Out do të merrni një SMS konfirmimi për aktivizimin. Nga ai moment trafiku i realizuar përmes rrjetit celular për shërbimet e transmetimit bëhet i pakufizuar dhe nuk ka pse të shqetësoheni për trafikun e shpenzuar mujor. Hyni në platformat tuaja të preferuara dhe ndani përmbajtje!

Si funksionon
Speak Out?

Edhe pse nuk shpenzon nga interneti juaj celular, opsioni
Speak Out ka nevojë për të në mënyrë që të funksionojë. Nëse e shpenzoni internetin celular të përfshirë në tarifë, Speak Out do të ndalojë së punuari, derisa të rinovoni internetin tuaj me një nga paketat tona të internetit.

Ju nuk keni nevojë të instaloni dhe azhurnoni smartphone-in për këtë opsion, sepse ai funksionon pavarësisht nga lloji i pajisjes celulare ose sistemit operativ.

Informacione dhe kushte të rëndësishme që duhet t'i dini kur përdorni opsionin Speak Out.

Kushtet dhe rregullat e përdorimit
Verzioni desktop