Cool
BONUS

Aktivizo COOL bonus në pripejd përmes aplikacionit Telekom MK dhe fito dyfish më tepër internet ose SMS porosi.

Më shumë

NDAJ

Befaso mikun me minuta falas, SMS ose kredi.

Më shumë

KREDI +

Qëndro në kontakt edhe në rastet kur nuk ke kredi.

Më shumë

MË KËRKO

Komuniko, madje edhe kur pripejd llogaria yte është boshe.

Më shumë
Verzioni desktop