CLICK & CONNECT

Tash, nga komfori i shtëpisë suaj, mund të altivizoni internet fiks dhe biseda falas për më pak se 2 minuta.

Përveç në shitoret e Telekomit ose duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122, prej tash mundeni vetë të aktivizoni pako me internet dhe telefoni në shtëpinë tuaj.

Nëse keni telefoni fikse nga Makedonski Telekom, mundeni nëpërmjet Click & Connect vetë të aktivizoni: pako Call & Surf me internet dhe telefoni, pako MaxADSL me internet ose Internet sipas nevojës.

 • Koha e nevojshme për aktivizimin e pakos shkurtohet prej disa ditë në më pak se 2 minuta.
 • Shërbimi aktivizohet atëherë kur ju do të keni nevojë.
 • Nuk ka nevojë të lëshoni shtëpinë tuaj për të nënshkruar kontratë.
 • Nuk ka nevojë të instaloni pajisje shtesë.

Click & Connect e keni në dispozicion nëse keni telefoni fikse të Makedonski Telekom, edhe në rastet kur nuk jeni parapagues në internet.

SI TË LIDHENI NË CLICK & CONNECT?

Që të lidheni pa tel (wireless) nëpërmjet Wi-Fi-së:
1. Me kompjutorin ose smartfonin tuaj lidhuni në rrjetin Wi-Fi i emëruar me inicialet e parapaguesit të linjës telefonike (për shembull: për Trajan Petreski, Wi-Fi rrjeti quhet ТP@TELEKOM).
2. Në kompjutorin ose smartfonin tuaj,futni çelësin WLAN (WPA/WPA2) që është i shkruar në anën mbrapa të ruterit që është i instaluar në shtëpinë tuaj.

3. Hapni shfletuesin, filloni të lundroni dhe automatikisht do të paraqitet Click & Connect.

4. Klikoni në pakon që dëshironi të aktivizoni.

Që të lidheni me kabllo rrjeti:

1. Lidhni kabllo rrjeti nga porta e parë e ruterit në kompjutorin tuaj, pa asnjë konfigurim shtesë.

2. Hapni shfletuesin, filloni të lundroni dhe automatikisht do të paraqitet Click & Connect.

3. Klikoni në pakon që dëshironi të aktivizoni.

Zgjidhni njërën nga pakot dhe aktivizoni nëpërmjet faqes Click & Connect

Internet S

 • 50 GB internet më stabil për në shtëpi

më shumë

MaxADSL Basic

 • Internet me shpejtësi deri 4 Mbps/768 Kbps
 • 30 GB internet trafik të përfshirë
 • 24 orë mbështetje teknike në 122

më shumë

Internet sipas nevojës

Aktivizo internet pako sipas nevojave tuaja dhe përfito:

 • Instant aktivizim
 • Pa instalim të pajisjeve shtesë
 • Pa kontratë dhe detyrime shtesë

më shumë

Internet promo

Me Internet promo tash mundet @dokush të lundrojë në internetin më të mire, më lehtë se kurdoherë!

Nëse nuk keni internet fiks të Makedonski Telekom, aktivizoni shërbimin e ri dhe lundroni dy muaj falas, pa lidhur kontratë dhe pa detyrime.

më shumë