ВАШАТА НОВА КАНЦЕЛАРИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ

Мобилноста во работењето не е веќе прашање туку е предуслов за успешен бизнис. Искористете ги сите предности што ги нуди новата технологија и ќе ви бидат загарантирани зголемена продуктивност и пораст на вашиот бизнис.

ПОСТАВЕТЕ ЈА НОВАТА КАНЦЕЛАРИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ НА ИНТЕРНЕТ.

Опремете ја со истоимената промотивна пакет-понуда на Телеком, BUSINESS MOBILE OFFICE и MS Office 365, со која добивате уште повеќе!

Промотивниот BUSINESS MOBILE OFFICE, со 100 GB за мобилен интернет сообраќај и со вклучен SafeNet MOBILE, е по цена од
699 ден./месечно, 
по истекот на промотивните 3 месеци.

Дополнително, за договор од 24 месеци промотивно добивате повеќе:

Wallet

4.000 денари буџет* за набавка на уреди од нашата понуда.

dogovor

Првите 3 месеци од договорот за Business Mobile Office без месечен надомест

Microsoft Office 365

outlook
cloud
word
excel
power-point
notes
S
teams
Y
Icon

За да ја воспоставите целосно вашата нова КАНЦЕЛАРИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ и беспрекорно, слободно и успешно да комуницирате со партнерите и со вашите вработени, неопходна ви е и услугата Microsoft Office 365, најмалку во Business Basic пакет, која е со цена од 369 денари за договор од 12 месеци.

Dell Vostro 3510 i5/8GB/512SSD

Со вистинска комбинација на нашите услуги добивате и вистинска, промотивна можност за исполнување на вашиот сон за работа од вашата КАНЦЕЛАРИЈА ВО ДВИЖЕЊЕ, за што, всушност, добивате 6.000 денари бонус и уред со инсталиран оперативен систем Windows 11 Pro.

Dell Vostro

*Буџетот за набавка на уреди од 4.000 денари можете да го искористите и веднаш за набавка на препорачаниот лаптоп од бизнис-класа.

Десктоп верзија