BUSINESS MOBILE OFFICE

Секое време носи свои предизвици, а флексибилноста во работењето е предуслов за деловна успешност. Искористете ги потенцијалите кои технологијата ги носи и обезбедете непречен раст за вашиот бизнис!

Отсега, со BUSINESS MOBILE OFFICE тарифата за деловни корисници, вашиот работен простор може да биде насекаде. За претплата од само 699 ден./месечно* за сите корисници во Magenta 1 Business, на располагање добивата 80 GB месечно во првите два месецa и 50 GB за секој нареден месец. Плус, добивате Дополнителен буџет од 4.000 денари за понатамошно осовременување и дигитализација на вашите бизнис практики – со некој од уредите од нашата понуда.

Македонски Телеком останува верен партнер на патот кон максимално искористување на вашите деловни потенцијали!

disclaimer: Цената на чинење од 699 ден./месечно е без вклучен ДДВ.

Lenovo IdeaPad 3 15IML05 Pentium/4GB/256GB/ Win 10 Pro


529
ден. x48 рати

Dell Latitude 5500 i7/8GB/512GB SSD Win 10 Pro


1.569
ден. x48 рати

HUAWEI MEDIA PAD T5 10.1 LTE

92
ден. x24 рати

Business L

SAMSUNG GALAXY TAB S6 LITE LTE GREY

735
ден. x24 рати

Business L

JBL TUNE 120TW


5.990 ден.

JBL CHARGE 4


10.999 ден.