Телеком МК

Преземете ја Telekom MK апликацијата и искористете ги поволностите кои ги нуди:

  • Проверете ја состојбата на вашиот интернет сообраќај
  • Активирајте COOL бонус и добијте двојно повеќе интернет или SMS пораки
  • Активирајте е-сметка
  • Платете ги вашите сметки од вашиот смартфон

Моја сметка

Сите информации за вашата сметка на едно место

Повеќе

Виртуелен техничар

Самостојно решете ги вашите пречки поврзани со:

  • - Интернет
  • - Телевизија
  • - Телефон
  •  или едноставно пријавете пречка
Повеќе

Предности на Телеком онлајн купувањето

Безбедно купување 0-24

Попусти и подароци

Бесплатна достава

На рати или со платежни картички

ТЕЛЕКОМ ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА
ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Повеќе
Десктоп верзија