{{cart.Items.length}}

Моја сметка

Начини на плаќање

Е-плаќање

Системот за електронско плаќање обезбедува побрз и полесен начин за плаќање...

повеќе

Автомати за плаќање сметки

Терминалите за самоуслужување се достапни во десет Телеком продавници...

повеќе

Е-банкарство

Преку системите за електронско банкарство на Стопанска банка АД Скопје, Комерцијална банка...

повеќе

Траен налог

Плаќањето со траен налог е наменето за сите корисници кои сакаат секогаш навреме да ги подмират трошоците за нашите услуги...

повеќе

Плаќање преку банкомат

Услугата е достапна 24 часа на сите банкомати на Стопанска банка и НЛБ Тутунска банка насекаде низ Македонија...

повеќе

Во готово или
со картичка

Сметката можете да ја платите и: во готово или со платежна картичка...

повеќе

pageArea reserved, leave empty!!!