Мобилни апликации

Telekom MK

Телеком МК апликацијата ви нуди голем број услуги и поволности за управување со вашата Телеком припејд или постпејд линија.

повеќе

Telekom AR

Со Telekom AR апликацијата, бидете меѓу првите кои ќе ја искусат магијата на најновата Augmented Reality технологија.

повеќе

Sea Hero Quest

За да им помогнеме на научниците да најдат лек за деменцијата, ја создадовме Sea Hero Quest – една поинаква игра за мобилен.

повеќе

Телефонски именик

Телефонскиот именик на Македонски Телеком овозможува пребарување по повеќе критериуми

повеќе

IDIVIDI хороскоп

IDIVIDI хороскоп е апликација која ви обезбедува информации за хороскоп и биоритам.

повеќе

Прес@Мобиле

Прес@Мобиле е апликација која ви обезбедува брз и едноставен пристап до најнови информации од областите Вести, Забава и Спорт.

повеќе

Price Hero

Со Price Hero апликацијата ќе добиете информации за најдобрата понуда на претплатата, техничките спецификации, цената на уредот, висината на ратите и преглед на сличните уреди во сите достапни бои во Македонски Телеком.

повеќе

MaxTV GO

Со MaxTV GO можете да ја следите најдобрата телевизија во Македонија од каде било и преку кој било уред на кој имате интернет - смартфон, таблет или компјутер.

повеќе

Sea Hero Quest VR

Играјте ја првата VR игра во светот каде што секој може да им помогне на научниците во борбата против деменцијата!

повеќе

IDIVIDI речник

IDIVIDI речник е апликација која Ви обезбедува повеќејазичен двонасочен речник како и лексикон на странски зборови и нивно македонско толкување.

повеќе

Магичен часовник

Апликацијата Магичен часовник е оригинално дигитално решение каде семејствата можат да најдат совети за квалитетно време поминато со најблиските.

повеќе

mWalletmWallet

Бесплатна, безбедна и едноставна мобилна апликација за плаќање сметки преку вашиот смартфон или таблет.

повеќе

The Lenz

Новата апликација на Telekom Electronic Beats - прозорец кон нова димензија на музиката на Gorillaz.

повеќе

Смартфон тест

Апликацијата Смартфон тест ќе ви помогне при проблеми со вашиот смартфон. Тестирајте го вашиот уред и добијте резултатати од проверките.

повеќе

Златна книга

Апликацијата овозможува гео-локациско пребарување на фирми и други правни лица во податоците на Златна Книга.

повеќе

Визуелна говорна пошта

Вашите говорни пораки директно на вашиот телефонски апарат.

повеќе
pageArea reserved, leave empty!!!