Магичен часовник

Македонски Телеком АД Скопје

Преземи:

Мобилната апликација Магичен часовник е оригинално дигитално решение каде семејствата можат да најдат совети за квалитетно време поминато со најблиските.

„Магичен часовник“ дава предлози за заеднички активности со децата, соодветни на нивната возраст, на актуелните настани во градот, но и на временските услови.

Плус, го мери времето кое семејството го минува заедно. Со помош на Bluetooth технологија, „Магичниот часовник“ инсталиран на два и повеќе телефони, или со помош на специјална паметна алка, евидентира колку време телефоните/алките на секој член од семејството се едни покрај други. Со тоа ќе може секој да си поставува дневни, неделни и месечни предизвици и посакувани цели.

Апликацијата „Магичен часовник“ можете да се преземе бесплатно од Google Play и App Store.

pageArea reserved, leave empty!!!