УЕФА ЛИГАТА НА
ШАМПИОНИ
КАДЕ И ДА СТЕ
СО MAXTV GO

Гледајте ги сите натпревари на Лигата на шампиони каде и да сте, само со MaxTV GO

ШТО E maxtv go?

MaxTV GO е услуга со која можете да ја следите најдобрата телевизија во Македонија од каде било и преку кој било уред на кој имате интернет - смартфон, таблет или компјутер.

Со MaxTV GO гледајте домашни и странски ТВ канали во движење и уживајте во ексклузивните Арена спортски канали во HD.

КОМПЛЕТНО ТВ ИСКУСТВО
НА СИТЕ ЕКРАНИ

ТВ ВО ЖИВО

Гледајте ги омилените MaxTV канали и кога сте во движење.

ЕКСКЛУЗИВНИ СПОРТСКИ СОДРЖИНИ

Вклучени Arena спортски канали во HD.

MAXTV GO ВОДИЧ

Информации за програмата од претходните 3 и следните 7 дена.

ПАУЗИРАЊЕ,
ПРЕМОТУВАЊЕ

Паузирање, премотување и враќање на содржините на одредени ТВ канали.

РОДИТЕЛСКА
КОНТРОЛА

Заштитете ги вашите деца од непримерна содржина.

ТВ-TEKA

Преглед на содржините емитувани во последните 3 дена.

ВИДЕОТЕКА

Вашето домашно кино достапно во секое време и насекаде.

СПОДЕЛУВАЊЕ НА СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

ПОТСЕТНИК

Добивајте известување пред почетокот на омилената емисија.

ТВ МИКС

Истовремено гледајте 4 ТВ канали во живо.

MAXTV GO
мобилна апликација

MaxTV GO
на вашиот компјутер

MAXTV GO ВО MAGENTA 1

S
за Magenta 1 со ТВ S
 • До 45 ТВ канали
 • Основни ТВ функционалности:
  ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • 10 GB Неограничен вклучен сообраќај за следење ТВ преку смартфон
 • Достапен на 2 уреди по мобилен број
0 денари* месечно
M
за Magenta 1 со ТВ M/L
 • До 60 ТВ канали
  плус Arena Sport 2, 3, 4 HD каналите
 • Напредни ТВ функционалности:
  Паузирање, премотување, ТВ-тека, ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • 10 GB Неограничен вклучен сообраќај за следење ТВ преку смартфон
 • Достапен на 2 уреди по мобилен број
0 денари* месечно

MaxTV GO во Internet&TV

S
за Internet & TV со TV S
 • До 45 ТВ канали
 • Основни ТВ функционалности:
  ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • Достапен на 3 уреди
99 денари месечно
M
за Internet & TV со TV M/L
 • До 60 ТВ канали
 • Напредни ТВ функционалности:
  Паузирање, премотување, ТВ-тека, ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • Достапен на 3 уреди
99 денари месечно

Интернет сообраќајот реализиран при користење на MaxTV GO преку мобилна мрежа, ќе ви биде наплатен согласно ценовникот за мобилен интернет од вашиот оператор.

MaxTV GO во 3 MAX и 2 MAX

S
за 3 Max Basic
и 2 Max Basic
 • До 45 ТВ канали
 • Основни ТВ функционалности:
  ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • Достапен на 3 уреди
99 денари месечно
M
за 3 Max Start/Comfort
и 2 Max Start/Comfort
 • До 60 ТВ канали
 • Напредни ТВ функционалности:
  Паузирање, премотување, ТВ-тека, ТВ водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • Достапен на 3 уреди
99 денари месечно

Интернет сообраќајот реализиран при користење на MaxTV GO преку мобилна мрежа, ќе ви биде наплатен согласно ценовникот за мобилен интернет од вашиот оператор.

MAXTV GO LITE ВО SMART M VIDEO И SMART L

LITE
 • До 30 ТВ канали
 • Напредни ТВ функционалности:
  паузирање, премотување, ТВ-тека, ТВ-водич, видеотека, потсетник, родителска контрола.
 • 10 GB вклучен сообраќај за следење ТВ преку смартфон
 • Неограничен сообраќај доколку е активирана опцијата Video
 • Достапен на 2 уреди
0 денари месечно

Како се користи
MAXTV GO?

Повеќе

Често поставувани прашања?

Повеќе
pageArea reserved, leave empty!!!