FUTBOLLI MË I MIRË NË
TELEVIZIONIN MË TË MIRË

Ndiqni të gjitha ndeshjet e eliminatores në grupe, në garat futbollistike të UEFA Ligës së kampionëve dhe finalen e madhe e cila përsëri do shënojë historinë e futbollit modern.

Bëhuni pjesë e sfidave më interesante të futbollit ekipor evropian me Ligën Evropa nga UEFA.

MË SË SHUMTI SPORT VETËM NË MAXTV

  • Të gjitha ndeshjet e UEFA Ligës së kampionëve
  • Të gjitha ndeshjet e Liga Evropa
  • Liga italiane
  • Liga franceze
  • NBA
  • Edhe më shumë ndeshje drejtpërdrejt – termine plotësuese
  • HD cilësi të fotografisë

SI TI NDJEK NDESHJET E UEFA
LIGËS SË KAMPIONËVE DHE LIGËS EVROPA?

Magenta 1

Shërbimet më të kërkuara në një vend dhe në një faturë: televizioni më i mirë interaktiv - MaxTV përfshirë edhe përmbajtje ekskluzive sportive, internet për në shtëpi dhe dy numra mobile postpejd.

Më shumë

Internet & TV

Interneti më stabil dhe televizioni më i mirë interaktiv MaxTV, përfshirë edhe përmbajtje ekskluzive sportive.

Më shumë

SPORT HD

Përjetim kulnor sportiv me HD fotografi të pastër si kristali!

249
denarë muaj

Pako
sportive

Rimbushni pakon tuaj Magenta 1 ose Internet & TV me përmbajtjet më të mira futbollistike që tani. Aktivizoni pakon sportive nga komfori i shtëpisë suaj, përmes menysë MaxTV.

Më shumë

Të gjitha ndeshjet, në të gjitha ekranet, kudo që të jeni!

Mos lejoni t’ju ik asnjë çast nga ndeshjet e UEFA Ligës së kampionëve dhe Ligës Evropa kudo që të jeni, pa shpenzuar nga interneti juaj mobile! Me MaxTV GO, mund të shikoni futboll nga celulari, tableti ose laptopi pa asnjëlloj kufizimi!

Më shumë
Verzioni desktop