Aktivizimi i TV pakove

Aktivizimin e pakove programore shtesë mund ta bëni:

  • npërmjet MaxTV suaj me anë të telekomandës nëpërmjet Meny >TV pako,
  • nëpërmjet internetit në Telekomi Im,
  • duke u lajmëruar në Kontakt qendrën në 122, ose
  • shitoret e Telekomit

ARENA SPORT 6, 7, 8

Përmbajtje edhe më drithëruese sportive me Arena Sport 6, 7 dhe 8 në rezolucion SD dhe HD. Përdoruesit e MaxTV që ndjekin kanalet Arena Sport 2, 3, 4 dhe 5, mund të aktivizojnë paketën e re Arena Sport 6,7,8 pa pagesë shtesë

199
denarë muaj


Arena Sport 6
306


Arena Sport 7
307


Arena Sport 8
308


Arena Sport 6 HD
316


Arena Sport 7 HD
317


Arena Sport 8 HD
318

SPORT HD

Kënaquni në përmbajtjet më të mira sportive në HD!

249
denarë muaj


SK Golf HD
324


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


SK 1 HD
341


SK 2 HD
342


SK 3 HD
343


SK Golf HD
343


SK HD
344


Arena Sport 2
302 


Arena Sport 3
303 


Arena Sport 4
304 


Arena Sport 5
305 


Arena Sport 2 HD
312 


Arena Sport 3 HD
313 


Arena Sport 4 HD
314 


Arena Sport 5 HD
315 


Red Light HD
904


Fight channel
326

Sport

Ekskluzivisht në MaxTV: Arena Sport 2-5 (në rezolucionin SD dhe HD) bashkarisht me kanalet plotësuese: Sport Klub 1-6, si dhe Red Light HD. Gjatë aktivizimit të parë, pakoja 1 muaj është falas.

199
denarë muaj


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


Arena Sport 2
302 


Arena Sport 3
303 


Arena Sport 4
304 


Arena Sport 5
305 


Arena Sport 2 HD
312 


Arena Sport 3 HD
313 


Arena Sport 4 HD
314 


Arena Sport 5 HD
315 


Red Light HD
904


Fight channel
326

PINK&GRAND

17 kanale të reja tërheqëse nga rajoni në një pako – PINK&GRAND.

99
denarë muaj
Më shumë


Pink Plus
75 


Vesti
79 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Kids
210 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink Film
514 

PINK&GRAND+

Muzikë, filma, argëtim, përmbajtje për fëmijë, lajme dhe programe për të rritur, e gjithë kjo në dispozicion në thuajse 30 kanale të reja për të gjithë ju!

199
denarë muaj
Më shumë


Pink Plus
75 


Vesti
79 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Zabava
87 


Pink Reality
88 


Pink Kids
210 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink & Roll
435 


Pink Film
514 


Pink Fashion
605 


Erotic
910 


Erotic 2
911 


Erotic 3
912 


Erotic 4
913 


Erotic 5
914 


Erotic 6
915 


Erotic 7
916 


Erotic 8
917 

HBO pako

Pakoja i përfshin HBO 1, 2 dhe 3 TV kanalet në rezolucionin SD dhe HD, HBO GO, si dhe videotekën HBO On Demand. Gjatë aktivizimit të parë, pakoja HBO 1 muaj është falas. Gjithashtu në dispozicion përmes MaxTV për Android TV Box.

354
denarë muaj
Më shumë


HBO
551 


HBO 2
552 


HBO 3
553 


HBO
555 


HBO 2
556 


HBO 3
557 


HBO
 


HBO On Demand

CINEMAX

Për të gjithë adhuruesit e filmit, Cinemax, Cinemax 2, Cinemax HD dhe Cinemax 2 HD ofrojnë zgjedhje më të mirë të zhanreve të filmave hit, aktorëve të njohur, deri te realizimet më të shpërblyera dhe më të lëvdëruara nga e tërë bota.

149
denarë muaj
Повеќе


Cinemax
541 


Cinemax 2
542 


Cinemax 1 HD
543 


Cinemax 2 HD
544 

Max Balkan

13 kanalet regjionale më të njohura dhe më të shiquara në një pako – pako MAX BALKAN.

99
denarë muaj


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


O KANAL
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Jugoton TV
95


CMC
96


ELTA 2
97


OTV VALENTINO
98


VALENTINO MUSIC
99

Tring Extra
(TV pako në gjuhën shqipe)

Pakoja e re Tring Extra përmban 53 kanale në gjuhën shqipe me shumë përmbajtje tërheqëse

Çmimi i rregullt

399
denarë muaj

Çmimi në Internet&TV

359
denarë muaj

Çmimi në Magenta 1

299
denarë muaj


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Klan Plus
143 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


RTK 2
154 


RTK 3
155 


RTK 4
156 


Amol TV
157 


21 Junior
158 


Dasma TV
159 


21 Plus
160 


First TV
162 


KTV HD
163 


ALB Music
164 


ABC NEWS
165 


Albuk HD
166 


ON TV
167 


Rrokum TV
168 


Syri Vision
169 


SYRI TV
170 


T7
172 


TV Liria
173 


TV Besa
174 


TV Opinioni
176 


TV Star
177 


21 Poppulore
180 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 


Klan TV
13 

Tring +
(TV pako në gjuhën shqipe)

Pakoja e re Tring + përmban 27 kanale në gjuhën shqipe nga të gjitha zhanret: për fëmijë, film, dokumentarë, kolazhe dhe kanale për të rritur.

Çmimi i rregullt

299
denarë muaj

Çmimi në Internet&TV

269
denarë muaj

Çmimi në Magenta 1

224
denarë muaj


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Klan Plus
143 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 


Klan TV
13 

Tring
(TV pako në gjuhën shqipe)

Me paketën Tring shikoni 10 TV kanale të zhanreve të ndryshme në gjuhën shqipe. Në dispozicion edhe përmes MaxTV për Android TV Box.

Çmimi i rregullt

99
denarë muaj


Dukagjini TV
128 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Pickbox NOW

Me pakon Pickbox NOW përfitoni qasje të pakufizuar deri te serialet më të njohura, premierat ekskluzive, filmat dhe filmat vizatimorë. Pickbox NOW ju sjell edhe episodet e reja të serialeve, menjëherë pas premierës botërore. Shijoni përmbajtjet më të shikuara dhe më cilësore nga produksioni holivudian, evropian dhe rajonal!! Më tepër informacione për përmbajtjen programore në www.pickbox.mk.

199
denarë muaj
Повеќе

Epic Drama

Epic Drama është një paketë e përfshirë në videotekë, me zgjedhje të madhe serialesh! Shikoni dramat sipas letërsisë klasike, krim dhe misterie, politikë dhe fuqi ose, madje edhe fantazi.
Paketa tashmë është përfshirë për të gjithë abonentët e rinj dhe ekzistues në Magenta 1 M dhe L.
Mos prisni t'ju rrëfejnë, bëhuni të parët që do t'i zbuloni detajet pikante të serialeve të preferuara!

Më shumë

Max Alb
(TV pako në gjuhën shqipe)

Max ALB pakoja programore i përfshin këto TV kanale Vizion Plus, RTV 21, News 7. Pakoja është falas për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTV dhe aktivizohet duke parashtruar kërkesë.

Falas


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Extreme

Pako prej kanaleve sportive, muzikore dhe kanaleve për të rritur: Extreme Sport, MTV Hits, Club MTV, MTV 90s, Red Light HD.

199
denarë muaj


Extreme Sport
327


MTV Hits
441


MTV 90s
442


Club MTV
443


Red Light HD
904


Erotic
910 

Max HD

Për të gjithë shfrytëzuesit e MaxTv, fotografi të pastërt si kristali në HD rezolucion të 4 TV kanaleve: BBC Earth HD, Food Network HD, Travel Channel HD dhe N1 HD. Aktivizoni nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet moj.telekom.mk. Gjatë aktivizimit të pare, pakoja është falas për 1 muaj.

Viasat History/Nature HD janë në dispozicion pa kompenzim shtesë për shfrytëzuesit e pakove Optic: Magenta 1 L dhe 3 Max Optic.

199
denarë muaj


BBC Earth HD
120


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

Max HD+

Për kënaqësi më të madhe në MaxTV, edhe 6 kanale në HD rezolucion: BBC Earth HD, Fine Living HD, Food Network HD, Travel Channel HD dhe N1 HD. Aktivizoni nëpërmjet MaxTV, në 122 ose nëpërmjet moj.telekom.mk. Gjatë aktivizimit të pare, pakoja është falas për 1 muaj.


249
denarë muaj


BBC Earth HD
120


Fine Living HD
121


Food Network HD
122


Travel channel HD
123


N1 HD
657

TV-teka

ТTV-teka mundëson shikimin e programit nga 7 ditët e kaluara, pa rezervuar inçizimin. Në këtë Arkiv gjendet i tërë programi nga 7 ditët e fundit nga kanalet: MTV 1, Sitel, Kanal 5, Telma, Alfa, Alsat М, RTV 21 M, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Sport 5, TV 24, Nasha TV, TV Sonce, MTV 2, RTS Svet, Klan Macedonia, TV Shenja, Action M, Fantasy M, M1, M1 Gold, Kitchen TV, TV 1000, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Minimax, Boomerang, Cartoon Network, Viasat Epic Drama.

99
denarë muaj


MTV 1
001


Sitel
002


Kanal 5
003


Alfa
004


Telma
005


TV Nova
006


RTV 21 M
021


Alsat M
022


Arena Sport 1 301


Arena Sport 2
302 


Arena Sport 3
303 


Arena Sport 4
304 


Arena Sport 5
305 


ТV 24
010


Nasha TV
011


TV Sonce
015


MTV 2
020


RTS Svet
073


Klan Macedonia
023


TV Shenja
025


Action M
509


Fantasy M
510


M1
504


M1 Gold
505


Kitchen TV
114


TV 1000
503


Viasat Explore
106


Viasat History
105


Viasat Nature
103


Minimax
206


Boomerang
204


Cartoon Network
203


Viasat Epic Drama
515