ZYRA JUAJ E RE NË LËVIZJE

Lëvizshmëria në biznes nuk është më një çështje, por një parakusht për një biznes të suksesshëm. Përfitoni nga të gjitha ofertat e teknologjisë së re dhe do t'ju garantohet rritje e produktivitetit dhe rritje e biznesit tuaj.

KRIJONI NJЁ ZYRЁ TЁ RE LЁVIZЁSE NЁ INTERNET

Pajiseni me paketën promocionale të Telekomit, BUSINESS MOBILE OFFICE dhe MS Office 365, , me të cilin përfitoni edhe më shumë!

BUSINESS MOBILE OFFICE promocionale, me 100 GBinternet celular dhe SafeNet MOBILE, të përfshirë, për 699 den/në muaj, pas skadimit të 3 muajve promovues.

Për më tepër, me kontratë 24 mujore merrni më shumë oferta promocionale:

Wallet

4.000 denarë buxhet* për blerje të pajisjeve nga oferta jonë.

dogovor

3 muajt e parë të kontratës Business Mobile Office pa tarifë mujore.

Microsoft Office 365

outlook
cloud
word
excel
power-point
notes
S
teams
Y
Icon

Për të krijuar plotësisht ZYRËN LËVIZËSE tuaj të re dhe për të komunikuar pa të meta, lirshëm dhe me sukses me partnerët dhe punonjësit tuaj, ju nevojitet edhe shërbimi Microsoft Office 365, së paku në pakon Business Basic, i cili kushton 369 denarë me kontratën për 12 muaj.

Dell Vostro 3510 i5/8GB/512SSD

Me kombinimin e duhur të shërbimeve tona ju përfitoni një mundësi reale promocionale për të përmbushur ëndrrën tuaj për të punuar nga ZYRA LËVIZËSE,për të cilën në fakt ju merrni bonus prej 6.000 denarësh dhe pajisje me Windows 11 Pro të instaluar

Dell Vostro

* Buxhetin mund ta shfrytëzoni për blerjen e pajisjeve prej 4.000 denarësh menjëherë për blerjen e biznes laptopit të rekomanduar.

Verzioni desktop