СО LOOP ГЛЕДАЈТЕ ГИ ВАШИТЕ ФОТОГРАФИИ И ВИДЕА НА MAXTV!

Претворете го секој телевизор со MaxTV во паметен уред за гледање слики и видеа!

Со услугата LOOP, ексклузивно достапна за сите наши корисници, можете да ги гледате вашите фотографии на телевизор со MaxTV, дома, па дури и кога сте на гости.

Со LOOP споделувајте супер лесно и забавно! Дознајте повеќе на www.loop.mk

Како да користите LOOP?

  1. Појдете на веб страницата loop.mk. Кликнете на копчето “Регистрирај се” и сајтот ќе ве води чекор по чекор низ постапката.
  2. Симнете ја бесплатната апликација LOOP на вашиот смартфон од Google Play или App Store, и изберете ги преку неа сликите и видеата кои сакате да ги споделите.
  3. Внесете ја е-адресата, Телеком фиксниот или мобилниот број на луѓето со кои сакате да ги споделите вашите фотографии или видеа. Доколку корисникот е сеуште нерегистриран, ќе добие покана за регистрација преку е-пошта или преку SMS.

Регистрирајте се со мобилен и(ли) со фиксен телефон од Телеком и добијте повеќе бесплатен LOOP простор!

Доколку на вашата LOOP сметка се имате регистрирано со вашиот и мобилен и фиксен број од Телеком , бесплатниот простор за чување на вашите фотографии ќе биде поголем, односно ќе биде збир од просторот кој следува со секоја тарифа посебно. Вашите Телеком броеви внесете ги во апликацијата во делот Поставки/Броеви.

За да ги гледате сликите и видеата на телевизор преку MaxTV, треба да свртите на каналот 1118, каде што се наоѓа апликацијата LOOP или да притиснете на синото копче на MaxTV далечинскиот управувач. Кодот што е испишан на екранот внесете го во вашиот LOOP профил на loop.mk или во апликацијата, во делот MaxTV код. И тоа е тоа - вашите слики и видеа се веќе на телевизорот и достапни сѐ дури вие сакате. LOOP работи на сите телевизори, дури и на старите CRT телевизори.

Сè што треба да направите е да се регистрирате на loop.mk преку вашиот компјутер или да ја преземете апликацијата од Google Play или App Store на вашиот смартфон или таблет.

QR код за инсталација од Google Play:

QR код за инсталација од App Store:

pageArea reserved, leave empty!!!