Telekom MK

Shkarkoni aplikacionin Telekom MK dhe shfrytëzoni beneficionet që i ofron:

  • Kontrolloni gjendjen e internet trafikut tuaj
  • Aktivizoni COOL bonus dhe fitoni dyfish më tepër internet dhe SMS porosi
  • Aktivizoni e-fatura
  • Paguani faturat tuaja nga smartfoni juaj

Fatura ime

Të gjitha informacionet mbi faturën tuaj në një vend

Më shumë

Tekniku virtual

Zgjidhni në mënyrë të pavarur pengesat tuaja lidhur me:

  • - Internetin
  • - Televizionin
  • - Telefonin
  • ose thjeshtë paraqisni pengesat
Më shumë

Përparësitë e onlajn blerjes në Telekom

Bëerje e sigurt 0-24

Zbritje dhe dhurata

Dërgesë falas

Me këste ose me kartela pagesore

DYQANI ONLAJN I TELEKOMIT
PYETJET MË SHPESH TË PARASHTRUARA

Më shumë
Verzioni desktop