Сурфајте опуштено и уживајте со МaxTV – покрај езеро или на планина. Активирајте Интернет и MaxTV по потреба додека сте на викенд или на годишен одмор во вашата викендица. Со овој пакет, отсега имате можност да се поврзете на интернет и да активирате MaxTV веднаш: брзо, едноставно и да доплаќате само за пакетите што ги користите.

Активирајте според вашите потреби за викенд, за десет дена или за еден месец.

Повеќе

2 Max Basic

799
денари месечно
*

Цената важи за договор на 2 години

Дигитална телевизија

До 50 ТВ канали

Македонски Телeком АД – Скопје го задржува правото да го промени изборот на ТВ каналите.

Неограничен пристап до MaxTV Видеотека


Цената на филмовите од Видеотеката зависи од типот на содржината
Изнајмување содржини од ТВ архива: Бесплатно

 

200 минути

По надминување на вклучените месечни разговори, важат редовните цени за разговори во мрежата на Македонски Телеком.


разговори во фиксната мрежа на Телеком

 

 

 

Терминална опрема и интегриран уред за безжичен пристап

Медија приемник

2 Max Start

1.199
денари месечно
*

Цената важи за договор на 2 години

Дигитална телевизија со вклучено снимање, паузирање и премотување

До 80 ТВ канали

Македонски Телeком АД – Скопје го задржува правото да го промени изборот на ТВ каналите.

Неограничен пристап до MaxTV Видеотека


Цената на филмовите од Видеотеката зависи од типот на содржината
Изнајмување содржини од ТВ архива: Бесплатно

ТВ-тека
Програма од последните 7 дена, достапна без да ја снимате

Неограничени

За неограничени разговори во мрежата на Македонски Телеком важи политика за фер користење од 100 часа месечно. По нивно надминување, разговорите се наплаќаат по редовните цени за разговори во мрежата на Македонски Телеком.


разговори во фиксната мрежа на Телеком

 

 

 

Терминална опрема и интегриран уред за безжичен пристап

Медија приемник

2 Max Comfort

1.999
денари месечно
*

Цената важи за договор на 2 години

Дигитална телевизија со вклучено снимање, паузирање и премотување

До 80 ТВ канали

Македонски Телeком АД – Скопје го задржува правото да го промени изборот на ТВ каналите.

Неограничен пристап до MaxTV Видеотека


Цената на филмовите од Видеотеката зависи од типот на содржината
Изнајмување содржини од ТВ архива: Бесплатно

ТВ-тека
Програма од последните 7 дена, достапна без да ја снимате

Неограничени

За неограничени разговори во мрежата на Македонски Телеком важи политика за фер користење од 100 часа месечно. По нивно надминување, разговорите се наплаќаат по редовните цени за разговори во мрежата на Македонски Телеком.


разговори во фиксната мрежа на Телеком
Неограничени

За неограничени разговори кон други фиксни мрежи важи политика за фер користење од 10 часа месечно. По нивно надминување, разговорите се наплаќаат по редовните цени за разговори кон други фиксни мрежи.


разговори кон други фиксни мрежи
100 минути

По надминување на вклучените разговори, важат редовните цени за разговори кон мобилната мрежа на Македонски Телеком.


разговори во мобилна мрежа на Телеком
30% редовен попуст

Редовниот попуст од 30% се однесува на фиксни и мобилни меѓународни дестинации. Бесплатните меѓународни разговори важат за фиксни мрежи во следните земји: САД + Алјаска, Канада, Австрија, Шпанија, Шведска, Швајцарија, Чешка, Црна Гора, Хрватска, Холандија, Франција, Финска, Унгарија, Украина, Турција, Србија, Косово, Словенија, Словачка, Сан Марино, Русија, Романија, Португалија, Полска, Норвешка, Монако, Молдавија, Малта, Луксембург, Лихтенштајн, Литванија, Латвија, Кипар, Италија, Исланд, Ирска, Естонија, Ерменија, Данска, Грција, Грузија, Германија, Велика Британија, Ватикан, Бугарија, Босна и Херцеговина, Белорусија, Белгија, Андора, Албанија, Азербејџан. По надминување на 10 часа во текот на еден месец, разговорите се наплаќаат по редовните цени со 30% попуст.


и бесплатни разговори кон 50 држави
Пакет дополнитени услуги

Пакетот дополнителни услуги вклучува: Идентификација на повик (CLIP), Повик на чекање со задржување на врска и Пренасочување на повик.


Терминална опрема и интегриран уред за безжичен пристап

Медија приемник

  • До 30 ТВ канали
  • Видеотека со повеќе од 100 филмови
  • 24 часа техничка поддршка на 122

Месечна цена 250 ДЕН. Важи за договор на 2 години

MaxTV
ТВ услуга Дигитална телевизија
ТВ канали (1) До 30 ТВ канали
Национални, локални, балкански и меѓународни информативни ТВ канали
MaxTV видеотека  Неограничен пристап
ТВ Архива вклучен
ТВ-тека не е вклучено
Снимање, паузирање, премотување не е вклучено
Дополнителни ТВ пакети не е вклучено
Опрема
Уред за интегриран пристап вклучен
Медија приемник вклучен

Пакетот MaxTV основен е достапен само со претходно користење на друга услуга од Македонски Телеком, фиксна телефонска линија или фиксна телефонска линија и интернет.

(1) Бројот на локални канали зависи од регионот.

Десктоп верзија