MAXTV - Телевизија број 1

135.000 семејства одбраа MaxTV и потврдија дека е најпосакуваната телевизија во земјата. Токму затоа што сме вашиот прв избор, прославуваме и ви подаруваме дополнителни 10 GB мобилен интернет секој месец и HBO и Sport HD пакет, без надомест.

Активирајте преку Telekom MK апликацијата

ПОДАРУВАМЕ HBO И SPORT HD ПАКЕТ
НА КОРИСНИЦИТЕ НА MAXTV

Активирајте го вашиот подарок преку мобилната апликација Telekom MK и уживајте во ексклузивните филмски и спортски содржини бесплатно достапни до 15.01.2020 година.

Промоцијата важи за сите приватни корисници на МаxTV кои ќе ги активираат НВО и SPORT HD пакетите еднократно преку мобилната апликација Telekom MK, во промотивниот период. Промо пакетите можете да ги деактивирате во секое време. Доколку не ги деактивирате по истекот на промотивниот период, заклучно со 15.01.2020 година, истите ќе продолжат да се наплатуваат по редовна цена.

ПОДАРУВАМЕ 10 GB МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ
НА СИТЕ ПОСТПЕЈД КОРИСНИЦИ

Активирајте го подарокот од 10 GB мобилен интернет, секој месец до крајот на годината и уживајте во безгрижното сурфање!

Приватните постпејд корисници можат да го активираат промотивниот интернет само преку Telekom MK апликацијата, а деловните постпејд корисници со јавување во Бизнис контакт центарот на 120.

Промоцијата е достапна до 31.12. 2019 година и важи за сите приватни постпејд корисници, како и за деловни корисници на Magenta 1 Business или Business тарифните модели.

Промотивниот интернет е со важност 30 дена од активирањето.

pageArea reserved, leave empty!!!