{{cart.Items.length}}

Активирање ТВ пакети

Активирањето на дополнителните програмски пакети можете да го направите:

  • преку вашиот MaxTV со далечинскиот управувач преку Мени >ТВ канали >MaxTV пакети,
  • преку интернет на Мој Телеком,
  • со повик во Контакт центарот на 122, или
  • во Телеком продавниците

SPORT HD

Уживајте во најдобрите спортски содржини во HD!

249
денари месечно


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


Lov i Ribolov
339


SK 1 HD
341


SK 2 HD
342


SK 3 HD
343


SK HD
344


Arena Sport 2
362 


Arena Sport 3
363 


Arena Sport 4
364 


Arena Sport 2 HD
366 


Arena Sport 3 HD
367 


Arena Sport 4 HD
368 


French Lover TV
904

Sport

Ексклузивно на MaxTV: Arena Sport 1-4 (во SD и HD резолуција) заедно со дополнителните канали: Sport Klub 1-6, како и French Lover. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.

199
денари месечно


Sport Klub 1
333


Sport Klub 2
334 


Sport Klub 3
335 


Sport Klub 4
336 


Sport Klub 5
337 


Sport Klub 6
338 


Arena Sport 1
361 


Arena Sport 2
362 


Arena Sport 3
363 


Arena Sport 4
364 


Arena Sport 1 HD
365 


Arena Sport 2 HD
366 


Arena Sport 3 HD
367 


Arena Sport 4 HD
368 


French Lover TV
904

PINK&GRAND

Нови 17 атрактивни канали од регионот во еден пакет – PINK&GRAND.

99
денари месечно


Pink Plus
75 


Pink 3 info
79 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Kids
210 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


Pink Parada
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink Film
514 

PINK&GRAND+

Музика, филмови, забава, детски содржини, вести и програми за возрасни, сето тоа достапно на дури 30 нови канали за сите вас!

199
денари месечно


Pink Plus
75 


Pink 3 info
79 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Zabava
87 


Pink Reality
88 


Pink Kids
210 


Pink Fight Network
324 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


Pink Parada
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink & Roll
435 


Pink Film
514 


Pink Fashion
605 


Erotic
910 


Erotic 2
911 


Erotic 3
912 


Erotic 4
913 


Erotic 5
914 


Erotic 6
915 


Erotic 7
916 


Erotic 8
917 

HBO пакет

Пакетот ги вклучува HBO 1, 2 и 3 ТВ каналите во SD и HD резолуција, HBO GO, како и HBO On Demand видеотеката. При првото активирање, HBO пакетот е 1 месец бесплатен.

354
денари месечно


HBO
551 


HBO 2
552 


HBO 3
553 


HBO
555 


HBO 2
556 


HBO 3
557 


HBO
 


HBO On Demand

CINEMAX

За сите вљубеници во филмот, Cinemax, Cinemax 2, Cinemax HD и Cinemax 2 HD нудат најдобар жанровски избор од хит-филмови, познати актери, сѐ до најнаградуваните и најфалените остварувања од целиот свет.

149
денари месечно


Cinemax
541 


Cinemax 2
542 


Cinemax 1 HD
543 


Cinemax 2 HD
544 

Max Balkan

Најпопуларните и најгледаните 10 регионални канали во еден пакет - MAX BALKAN пакет. Во овој ТВ пакет се вклучени добро познатите канали: RTL и RTL2, RTL Living, RTL Kockica, Jugoton TV (Хрватска); ELTA HD и TV 1 (Босна); RTRS (Република Српска); Atlas TV (Црна Гора) и TV Slon(Босна).

99
денари месечно


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


TV 1
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Atlas TV
94


Jugoton TV
95

Max Tring +
(ТВ пакет на албански јазик)

Max Tring + содржи 25 канали на албански јазик од сите жанрови: детски, филмски, музички, документарни, колажни и канали за возрасни.

249
денари месечно


Tring Max
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3 Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


KTV koha vision
143 


Apolon TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Tring Sport News
153 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Max Tring
(ТВ пакет на албански јазик)

Со Max Tring пакетот имајте 8 ТВ канали од различни жанрови на албански јазик.

99
денари месечно


Tring Max
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3 Plus
136 


Tring Tring
139 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

Pickbox

Со пакетот Pickbox добивате неограничен пристап до повеќе од 2.000 часови ТВ хит серии, детски, филмски и документарни содржини од врвните продукциски куќи BBC, Disney, CBS, Sony, MGM и тоа со македонски превод, достапни директно на MaxTV. Повеќе информации за програмската содржина на www.pickbox.mk.

При првото активирање, Pickbox пакетот е 1 месец бесплатен.

299
денари месечно

Max Alb
(ТВ пакет на албански јазик)

Max ALB програмскиот пакет ги вклучува ТВ каналите Vizion Plus, RTV 21, News 7. Пакетот е бесплатен за сите MaxTV корисниците и се активира на барање.

Бесплатно


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Extreme

Пакет од спортски, музички и канали за возрасни: Extreme Sport, Motors TV, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rock, Playboy TV, Brazzers TV, Hustler TV, French Lover, Private TV.

199
денари месечно


Extreme Sport
322


Motors TV
323


MTV Hits
441


MTV Rocks
442


MTV Dance
443


Playboy TV
901


Brazzers TV Europe
902


French Lover TV
904


Hustler TV
905


Private TV
906 

Max HD

За сите корисници на MaxTV, кристално чиста слика во HD резолуција на 4 ТВ канали: Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, Travel Channel HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.

Viasat History/Nature HD, Eurosport HD и Eurosport 2 HD се достапни без дополнителен надомест за корисниците со Optic пакет: Magenta 1 L и 3 Max Optic.

199
денари месечно


Discovery Showcase HD


Animal Planet HD


Travel channel HD


Discovery Science HD


N1 HD

Max HD+

За уште поголемо ужување на MaxTV, 8 канали во HD резолуција: Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, Discovery Science HD, Travel Channel HD, Viasat History/Nature HD, Eurosport HD, Eurosport 2 HD и N1 HD. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку moj.telekom.mk. При првото активирање, пакетот е 1 месец бесплатен.


249
денари месечно


Discovery Showcase HD


Animal Planet HD


Travel channel HD


Discovery Science HD


Viasat Nature/History HD


Eurosport HD


Eurosport 2 HD


N1 HD

ТВ-тека

ТВ-теката овозможува гледање на програмата од последните 7 дена, без да се закажува снимање. Во оваа архива се наоѓа целата програма од последните 7 дена од каналите: МТВ 1, Сител, Канал 5, Телма, Алфа, Алсат М, ТВ Нова, RTV 21 M

99
денари месечно


МТВ 1
001


Сител
002


Канал 5
003


Алфа
004


Телма
005


ТВ НОВА
006


RTV 21 M
021


Alsat M
022

pageArea reserved, leave empty!!!