Магазин бр.2

Кон архивата Погледнете ги минатите броеви

BackUp Business

Заштитете го вашиот бизнис. Направете BackUp, на вашите деловни податоци, на вашиот Business, со нашата најнова услуга BackUp Business.

Управување со возен парк (Fleet Management)

Оптимизирајте го вашиот бизнис-превоз со нашето иновативно управување со возниот парк

Дигитализација на производствени линии (Паметна фабрика)

Напредок на производствените линии преку паметна фабрика

Дедицирана 5G мобилна мрежа

Дедицираната 5G мобилна мрежа (анг. 5G Campus Network) е телекомуникациско решение во сопственост и управувано од Дојче Телеком за да овозможи мобилна конекција на одредени локации или за специфични цели, нудејќи подобрена контрола, безбедност и прилагоденост, во споредба со јавните мобилни мрежи.

Следење на квалитетот на водите

Решенијата базирани на технологијата IoT нудат значителна помош во управувањето со водната економија.

Звукот на новото корисничко искуство преку гласовниот асистент

Додека многуте можности на вештачката интелигенција сè уште нашироко се тестираат, гласовниот асистент е една од најразвиените апликации со несомнени придобивки за бизнисот

Десктоп верзија