Активирање ТВ пакети

Активирањето на дополнителните програмски пакети можете да го направите:

ARENA PREMIUM

Уште повеќе возбудливи спортски содржини со Arena Premiuim 1, 2 и 3 во HD резолуција. MaxTV корисниците кои ги следат Arena Sport 2, 3, 4 и 5 каналите, може да го активираат новиот Arena Premium пакет без дополнителен надомест.

199
денари месечно


Arena Premium 1 HD
306


Arena Premium 2 HD
307


Arena Premium 3 HD
308

SPORT HD

Уживајте во најдобрите спортски содржини во HD!

249
денари месечно


SK 1 HD
333


SK 2 HD
334


SK 3 HD
335


SK 4 HD
336


SK 5 HD
337


SK 6 HD
338


SK 7 HD
339


SK 8 HD
340


SK 9 HD
341


SK 10 HD
342


SK Golf HD
343


SK Esports HD
325


SK HD
321


Arena Sport 2 HD
302 


Arena Sport 3 HD
303 


Arena Sport 4 HD
304 


Arena Sport 5 HD
305 


Arena Fight HD
320


Extreme Sport
327


Red Light HD
904


SK Fight
326


Nova Sport HD
332

Прва Микс

Начин на активирање:
- преку Мени >ТВ пакети,
- преку Telekom MK app,
- со повик во Контакт центарот на 122
- или во Телеком продавниците

99
денари месечно


Prva TV
61


B92
62


Happy
63


KCN 1
64


KCN 2
455


KCN 3
456


EG Melody
457


EXYU Melody
458


POP Melody
459


Folk Melody
460


Amari
462


Prva plus
571


Prva World
572


Prva Max
573


Prva Files
574


Prva Kick
575

Прва Микс +

Начин на активирање:
- преку Мени >ТВ пакети,
- преку Telekom MK app,
- со повик во Контакт центарот на 122
- или во Телеком продавниците

199
денари месечно


Prva TV
61


B92
62


Happy
63


KCN 1
64


KCN 2
455


KCN 3
456


EG Melody
457


EXYU Melody
458


POP Melody
459


Folk Melody
460


Hits Melody
461


Amari
462


Prva plus
571


Prva World
572


Prva Max
573


Prva Files
574


Prva Kick
575


Prva Life
576


Happy Reality 1
581


Happy Reality 2
582


Adult 1
921


Adult 2
922


Adult 3
923


Adult 4
924


Adult 5
925


Adult 6
926


Adult 7
927

PINK&GRAND

Нови 17 атрактивни канали од регионот во еден пакет – PINK&GRAND.

99
денари месечно
Повеќе


Pink Plus
75 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink Film
514 


Pink Show
86 


Pink Serije
516 

PINK&GRAND+

Музика, филмови, забава, детски содржини, вести и програми за возрасни, сето тоа достапно на дури 29 нови канали за сите вас!

199
денари месечно
Повеќе


Pink Plus
75 


Pink World
84 


Pink Extra
85 


Pink Zabava
87 


Pink Reality
88 


Pink Folk
410 


Pink Folk 2
411 


Pink Show
86 


Pink Serije
516 


GRAND 1
413 


GRAND 2
414 


CITY PLAY
415 


Bravo Music
416 


Pink Koncert
417 


Pink Music
431 


Pink Music 2
432 


Pink Hits 1
433 


Pink Hits 2
434 


Pink & Roll
435 


Pink Film
514 


Pink Fashion
605 


Erotic
910 


Erotic 2
911 


Erotic 3
912 


Erotic 4
913 


Erotic 5
914 


Erotic 6
915 


Erotic 7
916 


Erotic 8
917 

HBO пакет

Пакетот ги вклучува HBO 1, 2 и 3 ТВ каналите во HD резолуција, HBO Max, како и HBO On Demand видеотеката. При првото активирање, HBO пакетот е 1 месец бесплатен. Достапен и преку MaxTV за Android TV Box.

354
денари месечно
Повеќе


HBO 1 HD
551 


HBO 2 HD
552 


HBO 3 HD
553 


HBO Max
 


HBO On Demand

CINEMAX

За сите вљубеници во филмот, Cinemax HD и Cinemax 2 HD нудат најдобар жанровски избор од хит-филмови, познати актери, сѐ до најнаградуваните и најфалените остварувања од целиот свет.

149
денари месечно
Повеќе


Cinemax 1 HD
541 


Cinemax 2 HD
542 

Max Balkan

Најпопуларните и најгледаните 13 регионални канали во еден пакет - MAX BALKAN пакет.

99
денари месечно


RTL
80 


RTL 2
81 


RTL Living
82 


RTL Kockica
83 


ELTA HD
90


O KANAL
91


RTRS
92


TV Slon
93 


Jugoton TV
95


CMC
96


ELTA 2
97


OTV VALENTINO
98


VALENTINO MUSIC
99

Tring Extra
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring Extra пакет содржи 53 канали на албански јазик со многу атрактивни содржини

399
денари месечно


Klan TV
13 


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Klan Plus
143 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


RTK 2
154 


RTK 3
155 


RTK 4
156 


Amol TV
157 


21 Junior
158 


Dasma TV
159 


21 Plus
160 


First TV
162 


KTV HD
163 


ALB Music
164 


ABC NEWS
165 


Albuk HD
166 


ON TV
167 


Kanal 10
168 


Syri Vision
169 


SYRI TV
170 


T7
172 


TV Besa
174 


TV Star
177 


21 Poppulore
180 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring +
(ТВ пакет на албански јазик)

Новиот Tring + пакет содржи 27 канали на албански јазик од сите жанрови: детски, филмски, музички, документарни, колажни и канали за возрасни.

299
денари месечно


Klan TV
13 


Dukagjini TV
128 


TV Klan Kosovo
129 


Tring Action
131 


Tring Fantasy
132 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


Tring Life
135 


3Plus
136 


Smile
137 


Jolly HD
138 


Tring Tring
139 


Tip TV
140 


RTK 1
141 


TVSH
142 


Klan Plus
143 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


BBF
147 


Tring World
148 


Tring History
149 


Tring Planet
150 


Living
151 


Muse
152 


Desire
907 


Bunga Bunga
908 

Tring
(ТВ пакет на албански јазик)

Со Tring пакетот гледајте 10 ТВ канали од различни жанрови на албански јазик. Достапен и преку MaxTV за Android TV Box.

99
денари месечно


Dukagjini TV
128 


Tring Action
131 


Tring Super
133 


Tring Comedy
134 


3Plus
136 


Tring Tring
139 


Arta TV
144 


Tring Shqip
145 


Folk +
146 


Tring Planet
150 

GLEY

Со пакетот Gley Standard добивате пристап до содржините на Gley - првата македонска национална стриминг платформа, директно преку вашиот MaxTV приемник. Уживајте во богатиот избор на домашни, регионални и светски филмови и серии, како и детска програма комплетно синхронизирана на македонски и албански јазик, достапни за гледање истовремено на сите ваши MaxTV приемници и плус на уште 2 смарт уреди (ТВ, лаптоп, компјутер, таблет или смартфон).

299
денари месечно
Повеќе

Pickbox NOW

Со пакетот Pickbox NOW добивате неограничен пристап до голем број хит-серии, ексклузивни премиери, филмови и цртани. Pickbox ви носи и нови епизоди од сериите веднаш по светската премиера. Уживајте во најгледаните и најквалитетните содржини од холивудската, европската и регионалната продукција! Повеќе информации за програмската содржина на www.pickbox.mk.

199
денари месечно
Повеќе

Epic Drama

Epic Drama е пакет вклучен во видеотеката, со голем избор на серии! Гледајте драми според класична литература, криминал и мистерија, политика и моќ или пак, фантазија.
Пакетот веќе е вклучен за сите нови и постојни Magenta 1 M и L корисници.
Не чекајте да ви раскажуваат, бидете први кои ќе ги откријат сочните детали од омилените серии!

Повеќе

Max Alb
(ТВ пакет на албански јазик)

Max ALB програмскиот пакет ги вклучува ТВ каналите Vizion Plus, RTV 21, News 7. Пакетот е бесплатен за сите MaxTV корисниците и се активира на барање.

Бесплатно


Vision Plus
125 


News 7
126 


RTV 21
127 

Extreme

Пакет од спортски, музички и канали за возрасни.

199
денари месечно


Extreme Sport
327


MTV Hits
441


MTV 90s
442


Club MTV
443


Playboy TV
901


Brazzers TV Europe
902


Red Light HD
904


Hustler TV
905


Private TV
906 

Discovery Max

Најдобрите документарни канали во еден пакет

69
денари месечно


Animal Planet HD
120


Discovery ID HD
121


Food Network HD
122


Discovery Science HD
123


DTX HD
124

ТВ-тека

ТВ-теката овозможува гледање на програмата од последните 7 дена, без да се закажува снимање. Во оваа архива се наоѓа целата програма од последните 7 дена од каналите: МТВ 1, Сител, Канал 5, Телма, Алфа, Алсат М, RTV 21 M, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena Sport 3, Arena Sport 4, Arena Sport 5, ТВ 24, Наша ТВ, ТВ Сонце, МТВ 2, РТС Свет, Klan Macedonia, TV Shenja, Action M, Fantasy M, M1, M1 Gold, Kitchen TV, TV 1000, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Minimax, Boomerang, Cartoon Network, Viasat Epic Drama, Arena Premium 1, Arena Premium 2, Arena Premium 3, Al Jazeera.

99
денари месечно


МТВ 1
001


Сител
002


Канал 5
003


Алфа
004


Телма
005


RTV 21 M
021


Alsat M
022


Arena Sport 1 301


Arena Sport 2
302 


Arena Sport 3
303 


Arena Sport 4
304 


Arena Sport 5
305 


ТV 24
010


Наша ТВ
011


ТВ Сонце
015


МТВ 2
020


РТС Свет
073


Klan Macedonia
023


TV Shenja
025


Action M
509


Fantasy M
510


M1
504


M1 Gold
505


Kitchen TV
114


TV 1000
503


Viasat Explore
106


Viasat History
105


Viasat Nature
103


Minimax
206


Boomerang
204


Cartoon Network
203


Viasat Epic Drama
515


Arena Premium 1
306


Arena Premium 2
307


Arena Premium 3
308


Al Jazeera
078

Десктоп верзија