Магазин бр.2

Кон архивата Погледнете ги минатите броеви

Февруари, 2024
Број 2

Магазин за нови дигитални перспективи

Добредојдовте

во нашиот динамичен магазин за запознавање со најновите трендови и напредните деловни алатки во деловниот свет. Нашата мисија е да ви обезбедиме сознанија коишто ќе го поттикнат вашиот деловен напредок.

Сакаме Т Бизнис магазинот да стане вашиот главен водич низ постојаниот развој на дигиталниот свет. Низ магазинот ќе се осврнуваме на трансформативните технологии и стратегии коишто ја обликуваат иднината, а Дојче Телеком им ги нуди на своите корисници како водечки давател на телекомуникациски и ИТ услуги во Европа.

Придружете ни се додека патуваме низ светот на деловните иновации, откривајќи ги алатките и техниките што го трасираат патот кон растот и успехот и обликуваат посигурна иднина.

T Business logo
Импресум
Десктоп верзија