Припејд картички
Неограничени разговори
и вклучен интернет

Одбери нова припејд SIM картичка според твоите потреби и уживај во слободата што ти ја дава најдобрата мрежа во Македонија, потврдено од корисниците!


nov_broj

Оваа припејд картичка вклучува:

  • 10 GB интернет
  • Неограничени разговори и 100 SMS пораки во мрежата на Телеком;
  • 181 денари кои може да се искористат по желба.

Вклучениот сообраќај важи 7 дена, почнувајќи од денот на активирање на картичката.

399 денари

Нарачај
nov_broj

Оваа припејд картичка вклучува:

  • Неограничени разговори кон сите домашни мрежи и
  • 20 GB супер брз интернет
  • Интернет Балкан роаминг пакет

Вклучениот сообраќај важи 30 дена, почнувајќи од денот на активирање на картичката.

1.299 денари

Нарачај

Припејд eSIM
Достапен веднаш!

Со купувањето на припејд eSIM од Телеком, добиваш eSIM профил на твојата е-адреса. Следи ги трите едноставни чекори за активирање на профилот, и тоа е сѐ – поврзан/а си на најдобрата мрежа во Македонија!


eSim

Прилагодлив на твоите потреби

Додавај пакети зависно од твоите потреби - интернет само оваа недела или пак цел месец разговори само во мрежата на Телеком или без ограничувања. Одлучи ти.

Пакетот вклучува:

  • припејд број
  • 295 денари вклучен кредит

295 денари

Купи

Интернет припејд картичка

Ако имаш потреба од СИМ картичка за сурфање која сакаш да ја користиш со твојот уред за податочни услуги (таблет, лаптоп, смартфон), тогаш Интернет припејд картичката е вистинскиот избор за тебе.


nov_broj

Интернет припејд картичката вклучува:

  • 10 GB супер брз интернет првиот месец.

Вклучениот сообраќај важи 30 дена, почнувајќи од денот на активирање на картичката.

499 денари

Нарачај

Телеком е телекомуникациски оператор со услуги од највисок квалитет, според истражувањето „Преглед на пазарот за телекомуникациски услуги и опрема во Република Северна Македонија“, спроведено во октомври 2021 година во РСМ, на национално репрезентативен примерок, од агенцијата за истражување на пазарот СТРАТУМ РиД.

Десктоп верзија