{{cart.Items.length}}

MAXTV ЗА КОМПЛЕТНО СПОРТСКО ДОЖИВУВАЊЕ!

  • Гледај ги каналите Арена Спорт 2, 3 и 4, каналите Спорт Клуб 1, 2, 3, 4, 5 и 6, како и каналите Motors TV и Extreme Sports и уживај во сите натпревари од UEFA Лигата на Шампиони и UEFA Лига Европа, во Италијанската серија А и Француската Прва Лига, во Англиската Премиер Лигата, Шпанска Прва Лига и во многу други спортски содржини! Спортските канали се достапни во следните ТВ пакети:
  • Со пакетот Max Sport + гледајте ги каналите Арена Спорт 2, 3 и 4, каналите Спорт Клуб 1, 2, 3, 4, 5, 6 како и каналите Motors TV и Extreme Sports, по цена од 249 ден./месечно. Пакетот е 1 месец бесплатен при првото активирање.
  • Мax Sport пакетот ги содржи спортските канали Спорт Клуб 1, 2, 3, 4, 5, 6 како и каналите Motors TV, и Extreme Sports, по цена од 149 ден./месечно. Пакетот е 1 месец бесплатен при првото активирање.
  • Max + пакетот е ТВ пакет од 13 канали со спортски, музички и содржини за возрасни. Во пакетот вклучени се следните спортски канали: Спорт Клуб 1, 2 и 3, како и каналите Motors TV и Extreme Sports. Маx+ е достапен по цена од 236 ден./месечно. Пакетот е 1 месец бесплатен при првото активирање.
Ред. бр. ТВ канал ТВ пакет Активирај ТВ пакет
333 Sport Klub 1 Max Sport, Max Sport +, Max + Активирај
334 Sport Klub 2 Max Sport, Max Sport +, Max + Активирај
335 Sport Klub 3 Max Sport, Max Sport +, Max + Активирај
336 Sport Klub 4 Max Sport, Max Sport +, Max + Активирај
337 Sport Klub 5 Max Sport, Max Sport +, Max + Активирај
338 Sport Klub 6 Max Sport, Max Sport +, Max + Активирај
361 ARENA SPORT 1 Бесплатен за сите MaxTV корисници  
362 ARENA SPORT 2 Max Sport + и Web Max Football Активирај
363 ARENA SPORT 3 Max Sport + и Web Max Football Активирај
364 ARENA SPORT 4 Max Sport + и Web Max Football Активирај
365 ARENA SPORT 1 HD Бесплатен за сите MaxTV корисници  
366 ARENA SPORT 2 HD Max Sport + и Web Max Football Активирај
367 ARENA SPORT 3 HD Max Sport + и Web Max Football Активирај
368 ARENA SPORT 4 HD Max Sport + и Web Max Football Активирај
372 ARENA SPORT 2 PPV Изнајмување по натпревар за сите MaxTV корисници (pay per view)
373 ARENA SPORT 3 PPV Изнајмување по натпревар за сите MaxTV корисници (pay per view)
374 ARENA SPORT 4 PPV Изнајмување по натпревар за сите MaxTV корисници (pay per view)
376 ARENA SPORT 2 HD PPV Изнајмување по натпревар за сите MaxTV корисници (pay per view)
377 ARENA SPORT 3 HD PPV Изнајмување по натпревар за сите MaxTV корисници (pay per view)
378 ARENA SPORT 4 HD PPV Изнајмување по натпревар за сите MaxTV корисници (pay per view)

Pay Per View (плати за да гледаш)

Арена Спорт 2, Арена Спорт 3 и Арена Спорт 4 каналите можат да се следат и преку услугата Pay Per View (плати за да гледаш), при што секој од натпреварите од УЕФА Лига Шампиони, УЕФА Лига Европа, Италијанска Серија А, поединечно се достапни за гледање по цена од 99 денари. За следење на Арена Спорт PPV каналите, по избор на каналот притиснете ОК за да добиете информации за изнајмувањето. За успешно изнајмен натпревар, на екранот ќе се појави порака “Ви благодариме за изнајмувањето”.

Доколку ТВ каналите на кои се пренесуваат фудбалските натпревари не се достапни, рестартирајте го медија приемникот со избирање на: Мени > Подесувања > Ресетирање.

Гледајте фудбал на веб

За сите корисници на Македонски Телеком обезбедена е можност за следење на фудбалски натпревари преку интернет на web.maxtv.mk. За тоа потребно е да регистрирате профил на Мој Телеком, а потоа да го активирате програмскиот пакет Web Max Football.

Повеќе информации за гледање фудбал на интернет најдете во Упатството.

Каналите се активни само за време на одигрување на натпреварите.

pageArea reserved, leave empty!!!